Facebook Pixel Επιθετικός ρυθμός και αμυντικές αδυναμίες
Ποδόσφαιρο
| 2012-06-14 17:36:00

Επιθετικός ρυθμός και αμυντικές αδυναμίες

Επιθετικός ρυθμός και αμυντικές αδυναμίες

Η διακύμανση του σκορ αντικατοπτρίζει την αγωνιστική διάθεση και την τακτική κυριαρχία στα χρονικά διαστήματα του παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ανάγκη για νίκη των Πορτογάλων τους έκανε να γίνουν ακόμα πιο επιθετικοί στο γήπεδο. Οι Δανοί από την μεριά τους προσπάθησαν να διαχειριστούν το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων, ισοπαλία ή νίκη, που θα τους έχριζε φαβορί για να περάσουν στους 8 της Ευρώπης, από τον πιο δύσκολο όμιλο του Euro.

Το κρύο αίμα των Δανών

Η Δανία από το 1992 και μετά είναι μία ομάδα που ποτέ δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει για την τακτική της συμπεριφορά. Μπορεί να μην παράγει ως χώρα τα πολύ μεγάλα αστέρια, όπως στο παρελθόν, η εθνική της ομάδα όμως απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που έχουν χαρακτηριστικά να υπηρετήσουν το πλάνο του προπονητή. Συνδυάζουν τεχνική με δύναμη, αντοχή με ταχύτητα, «μέταλλο» με πίστη, διάθεση με «τσαμπουκά» αλλά πάνω απ’ όλα διαθέτουν σχέδιο.

Ο Όλσεν έχει αποδείξει την προπονητική του ικανότητα, χτίζει πάνω σε σίγουρα θεμέλια , εκμεταλλεύεται κάθε δυνατότητα που βλέπει στο παιχνίδι και πιστεύει στην επιτυχία. Στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς στάθηκε τυχερός, στο παιχνίδι με τους Πορτογάλους η τύχη του γύρισε την πλάτη.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags