Facebook Pixel Ελλιπής πίεση και εφαρμογή του τεχνητού οφσάιντ
Ποδόσφαιρο
| 2012-06-14 21:33:00

Ελλιπής πίεση και εφαρμογή του τεχνητού οφσάιντ

Ελλιπής πίεση και εφαρμογή του τεχνητού οφσάιντ

Η Γερμανία παρέμεινε στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου του 14ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου επικρατώντας της Ολλανδίας χωρίς να χρειαστεί να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.

Ύστερα από ένα εξαιρετικού ρυθμού ματς και με το τακτικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην προσπάθεια εκμετάλλευσης με κάθε τρόπο της υψηλά τοποθετημένης αμυντικής γραμμής του αντιπάλου η λήξη της αναμέτρησης επιβεβαίωσε πανηγυρικά όσους θεωρούσαν τα πάντσερ το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.
 

Ολλανδία: Κάθετες μεταβιβάσεις και ταχύτητα στη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση

Διατηρώντας τις ποδοσφαιρικές παραδόσεις προηγούμενων ετών, οι οράνιε παρατάχθηκαν με σήμα κατατεθέν το ποδόσφαιρο κατοχής και το ασταμάτητο πρέσινγκ. Ειδικότερα, οι κληρονόμοι του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου της δεκαετίας του ’70 βασίστηκαν σε σύνθετη ανάπτυξη που περιελάμβανε τόσο παιχνίδι από τα πλάγια όσο και από τον άξονα. Πρωταγωνιστικό ρόλο και στις δύο αυτές περιπτώσεις ανέλαβαν αδιαμφισβήτητες για την αξία τους μονάδες όπως οι Arjen Robben και Ibrahim Afellay που επιχείρησαν να δώσουν το κάτι παραπάνω με τις συγκλίσεις τους από θέσεις έξω δεξιά και έξω αριστερά αντίστοιχα – μην έχοντας η αλήθεια είναι άξιoυς συμπαραστάτες τους πλάγιους οπισθοφύλακες- καθώς επίσης και οι Wesley Sneijder και Rafael van der Vaart (στο δεύτερο ημίχρονο) που είχαν επωμιστεί την άρτια τροφοδοσία ίσως του πληρέστερου επιθετικού στον πλανήτη Robin van Persie.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags