Facebook Pixel Το συγκριτικό πλεονέκτημα των Ρώσων και το μειονέκτημα που θα εκμεταλλευτεί ο Σάντος
Ποδόσφαιρο
| 2012-06-16 21:28:00

Το συγκριτικό πλεονέκτημα των Ρώσων και το μειονέκτημα που θα εκμεταλλευτεί ο Σάντος

Το συγκριτικό πλεονέκτημα των Ρώσων και το μειονέκτημα που θα εκμεταλλευτεί ο Σάντος

Αναμφισβήτητα, το δυνατό σημείο της Ρωσίας είναι η ταχύτητα μετάβασης του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση. Η ομάδα του Άντβοκατ έχει δουλέψει σκληρά ώστε να τελειοποιήσει το συγκριτικό της πλεονέκτημα, που δεν είναι άλλο από την ικανότητα διενέργειας άμεσων κάθετων / διαγώνιων μεταβιβάσεων και την εκρηκτικότητα των επιτελικών σε συνθήκες αντεπίθεσης.

Η πρωτοπόρος του ομίλου αγωνίζεται για δύο αποτελέσματα, γεγονός που την καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη καθώς η αγαπημένη της αγωνιστική προσέγγιση ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της αναμέτρησης. Οι Ρώσοι αμυντικοί χαφ αναμένεται να πιέσουν τους διεθνείς μας στον άξονα, με στόχο να αποδιοργανώσουν την ανάπτυξη της εθνικής και να προκαλέσουν λανθασμένες μεταβιβάσεις που θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις αντεπίθεσης.

Αντίστοιχα, η επιθετική τριάδα των Ρώσων θα παραταχθεί με βάθος ώστε να δημιουργήσει συνθήκες αριθμητικής υπεροπλίας στο κέντρο και να παρασύρει τους Έλληνες σε προωθήσεις που θα δημιουργήσουν κενό χώρο στα μετόπισθεν. Εν συνεχεία, τα εξτρέμ θα επιχειρήσουν να «φύγουν στην πλάτη της άμυνας» και να πετύχουν το γκολ που θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα της πρωτιάς στον όμιλο.

Η αγωνιστική συμπεριφορά της ‘ρώσικης αρκούδας’ έχει συντελέσει στην επίτευξη 5 τερμάτων στα πρώτα 2 παιχνίδια. Η παραγωγικότητα οφείλεται, κυρίως, στην ορθή εφαρμογή των αντεπιθέσεων που στραγγαλίζει τον αντίπαλο. Τα πρώτα δύο γκολ απέναντι στην Τσεχία αντικατοπτρίζουν με σαφήνεια τη φιλοσοφία του Άντκβοκατ.

Οι Ρώσοι κλέβουν τη μπάλα στο κέντρο και ξεχύνονται άμεσα προς την αντίπαλη περιοχή, με στόχο να βρουν αποδιοργανωμένη την άμυνα των Τσέχων

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags