Facebook Pixel Επέβαλλε τον νόμο της στον Όμιλο 3Χ3
Ποδόσφαιρο
| 2012-06-18 17:04:00

Επέβαλλε τον νόμο της στον Όμιλο 3Χ3

Επέβαλλε τον νόμο της στον Όμιλο 3Χ3

Μετά την κλήρωση των Ομίλων του Euro 2012, ο δεύτερος είχε τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ακόμα και έτσι η Γερμανία πέτυχε το 3Χ3 και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» της Ευρώπης.

Είναι η μοναδική ομάδα στην διοργάνωση που το καταφέρνει και όσοι την έχριζαν φαβορί πριν τους αγώνες δικαιώνονται πανηγυρικά. Η ποιότητα των παικτών της , ο τρόπος παιχνιδιού, οι αυτοματισμοί που εφαρμόζουν, το συνεχές τρέξιμο, το passing game, είναι εφιάλτης για κάθε ομάδα που την βρίσκει απέναντί της.

Και στο EURO2012 κάνε κατάθεση €50 και παίξε με €100, με τον κωδικό EL100
Το παιχνίδι της είναι σαν ένα ποτάμι που παρασύρει τα πάντα και δεν αφήνει σοβαρά περιθώρια αντίδρασης. Η ψυχραιμία των παικτών, η ομαδική λειτουργία τους, η εμπειρία του καθενός ξεχωριστά, οι παραστάσεις τους από τα κορυφαία πρωταθλήματα που αγωνίζονται και τις διοργανώσεις, οι προσωπικότητες, που αναδεικνύονται μέσα από μία σχετικά νεανική ενδεκάδα, είναι τα πλεονεκτήματα τους πάνω στα οποία βασίζεται ο προπονητής για να παρουσιάσει μία πολύ δυνατή ομάδα.

Διάταξη 4-2-3-1
Μεγάλο πλάτος στο γήπεδο σε κάθε αρχή της επίθεσης και μικρό βάθος μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα των παικτών να βγούνε μπροστά με γρήγορη κάθετη πάσα αλλά και να πιέσουν άμεσα για να κερδίσουν την κατοχή σε περίπτωση που ο αντίπαλος θελήσει να επιτεθεί.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags