Facebook Pixel Με φανέλα αξίας 3.300 ευρώ ο Καμαβινγκά στη συγκέντρωση της Εθνικής Γαλλία
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 22:37:00

Παίκτης Εθνικής πήγε στη συγκέντρωση με φανέλα αξίας 3.300 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Παίκτης Εθνικής πήγε στη συγκέντρωση με φανέλα αξίας 3.300 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Λεφτά υπάρχουν.

Η αποκλειστική φανέλα του Καμαβινγκά είναι αξίας άνω των 3.000 ευρώ που έχει προκαλέσει αίσθηση στη συγκέντρωση της Γαλλίας. Η μπλούζα που φόραγε ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σχεδιασμένη από τη Nike και την Off-White που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια νέα συλλογή.

Οι παίκτες έχουν γίνει πόλος έλξης για μάρκες ρούχων και πολλοί από αυτούς πρωταγωνιστούν σε διαφημιστικές καμπάνιες για να προσεγγίσουν το ευρύ κοινό.

Ένας από αυτούς που φροντίζει πολύ την εικόνα του και δίνει μεγάλη αξία στον τρόπο ντυσίματος του είναι ο Εντουάρντο Καμαβινγκά. Ο 21χρονος μέσος πήγε στο προπονητικό στρατόπεδο της γαλλικής ομάδας με μια στολή που έχει προκαλέσει πραγματική αίσθηση.

Το πράσινο φούτερ της μάρκας Nike που φορούσε έχει τιμή πάνω από 3.300 ευρώ. Η Off-White είναι μια μάρκα μόδας ρούχων που δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή Virgil Abloh και ανήκει στον Όμιλο LVMH .

Τα μπλουζάκια αυτής της συλλογής διαθέτουν υφάσματα υψηλής ποιότητας και λεπτομέρειες από τις δύο επώνυμες μάρκες. Το φούτερ έχει σχεδιαστεί για να αισθάνεται άνετα στο σώμα και προσφέρει επίσης αθλητική εφαρμογή . Οι δύο μάρκες μοιράζονται το μπροστινό μέρος και τα γραφικά Y2K στο πίσω μέρος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags