ΠΑΟΚ: Δεν τα πήγε καλά, επιθετικά, ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπεϊτάρ, έμεινε στο 0-0 και τώρα πλέον πρέπει να πάει στο Ισραήλ, για να νικήσει και να περάσει στην τρίτη προκριματική φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή των “ασπρόμαυρων”, μέσα στο Ισραήλ, όπου απέναντι θα έχουν μια ομάδα “πεινασμένη” για νίκη-πρόκριση, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να αλλάξει κάτι στην επιθετική γραμμή της ομάδας και όπως όλα δείχνουν, αυτή η αλλαγή θα γίνει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αλί Σαμάτα, έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, την περασμένη Πέμπτη στην Τούμπα, κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, περνώντας στο 71ο λεπτό στη θέση του Μπράντον.

Ο νέος επιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά», έκανε σαφώς πιο αισθητή την παρουσία του σε σχέση με τον Ισπανό και από χθες, που ξεκίνησε η προετοιμασία για τη ρεβάνς, τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Ο Σαμάτα θα έχει ακόμα μία εβδομάδα με τους νέους του συμπαίκτες, αυτές τις ημέρες, θα έχει επίσης μία ακόμα εβδομάδα, για να δουλέψει στο αθλητικό κομμάτι και η απόφαση για το «Teddy Stadium», όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, ανήκει στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δε μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη ακόμα και να ξεκινήσει ο Σαμάτα, στην ενδεκάδα, επειδή είναι φορ, που μπορεί να εκμεταλλευθεί ακόμη και τις σέντρες των συμπαικτών του, κάτι που δεν κατάφερε να πετύχει ο Μπράντον.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουρμούρα στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ! Πληροφορία για Λουτσέσκου και ομάδα της Αραβίας - "Δίνουν πολλά λεφτά" - Πότε θα φύγει