Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρόμος από το επικείμενο ΠΑΟΚ - Χάιντουκ - Φόβοι για "μάχες" Κροατών - Σέρβων - Οι σκέψεις
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-30 19:16:00

Τρόμος από το επικείμενο ΠΑΟΚ-Χάιντουκ - Φόβοι για "μάχες" Κροατών-Σέρβων!

Sportdog Team
Τρόμος από το επικείμενο ΠΑΟΚ-Χάιντουκ - Φόβοι για "μάχες" Κροατών-Σέρβων!

Δύσκολη είναι αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά στο Ισραήλ μετά το 0-0 της Τούμπας κόντρα στην Μπεϊτάρ, όμως η UEFA έχει πάει ήδη ένα βήμα πιο... μπροστά μιας και ανησυχεί έντονα για επεισόδια αν ο Δικέφαλος έρθει αντιμέτωπος με τη Χάιντουκ Σπλιτ.

ΠΑΟΚ: "Συναγερμός" έχει σημάνει για το ενδεχόμενο "σταύρωμα" του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ, με κείμενο στην ιστοσελίδα espreso.co.rs να αναφέρεται στα πρόσφατα επεισόδια μεταξύ Κροατών και Σέρβων και να χτυπάει... καμπανάκι ενόψει νέου... γύρου.

Το χάος που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, με οπαδούς της Ριέκα που επέστρεφαν από το Κόσοβο από την Πρίστινα μέσω Σερβίας, δεν θα μπορούσε παρά να είναι προοίμιο για έναν πόλεμο χούλιγκαν μεταξύ των πιο δυνατών ομάδων φιλάθλων από τη Σερβία και την Κροατία.

Συγκεκριμένα, οπαδοί της Χάιντουκ από το Σπλιτ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα μπορούσαν σύντομα να ταξιδέψουν στη Σερβία. Οι δύο μεγαλύτεροι σύλλογοι της Κροατίας θα πρέπει να παίξουν εναντίον των ελληνικών κολοσσών στον τρίτο γύρο του Conference League. Η ΑΕΚ περιμένει τη Ντιναμό, ενώ η Χάιντουκ μπορεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η Ντιναμό έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Champions League, καθώς κέρδισε την Αστάνα με 4-0 στον πρώτο αγώνα και στον τρίτο γύρο την περιμένει η πρωταθλήτρια Ελλάδας, ΑΕΚ.

Στον τρίτο γύρο της προκριματικής φάσης για το Conference League, η Χάιντουκ περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με τον πρώτο αγώνα, χθες στη Θεσσαλονίκη, να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα!

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μονομαχία του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ θα ήταν αγώνας υψηλού ρίσκου. Το ερώτημα είναι βέβαια το αν θα επιτραπούν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί στους δύο αγώνες. Επίσης, οι οπαδοί της Παρτιζάν έχουν αδελφικές σχέσεις με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάτι που αυξάνει ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο.

Αν οι οπαδοί της Ντιναμό και της Χάιντουκ ταξιδέψουν μαζικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αυτοκίνητο ή λεωφορείο, είναι δύσκολο να μην περιμένεις οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν στην Ελλάδα. Και αν περάσουν από τη Σερβία, θα περιμένουν και επιθέσεις στον αυτοκινητόδρομο, που θα ήταν ήταν δύσκολο να αποφευχθούν.

Να θυμίσουμε ότι πριν από κάποια χρόνια, οπαδοί της Χάιντουκ κυκλοφορούσαν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της Σερβίας, όταν δημιούργησαν χάος σε ένα βενζινάδικο και μετά συνελήφθησαν μαζικά.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ντιναμό είναι προγραμματισμένη για τις 8 ή 9 Αυγούστου, ενώ η πιθανή αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Χάιντουκ είναι προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη“, αναφέρει το ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουρμούρα στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ! Πληροφορία για Λουτσέσκου και ομάδα της Αραβίας - "Δίνουν πολλά λεφτά" - Πότε θα φύγει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags