ΠΑΟΚ: Τα αποτελέσματα “φτιάχνουν” την ομάδα, οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στους παίκτες και στον προπονητή για την δύσκολη συνέχεια. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο μηδέν. 

Θεωρητικά έχασε μία σημαντική ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα. Πρακτικά, τίποτα δεν έχει κριθεί. Και αυτό διότι στην Ιερουσαλήμ, στην δύσκολη έδρα της Μπεϊτάρ, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης οι παίκτες του Δικεφάλου έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν την νίκη και να εξασφαλίσουν την πρόκριση, με αντίπαλο μία θεωρητικά υποδυέστερη ομάδα. Η οποία επιχειρεί να αξιοποιήσει τα θετικά της στοιχεία. 

Ο ΠΑΟΚ στο Ισραήλ θέλει το γκολ. Αυτό που δεν πέτυχε στην Τούμπα. Και παράλληλα η επιδίωξη θα είναι να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνά του. Αν οι Ισραηλινοί, “εγκαταλείψουν” την μαζική άμυνα και ανοίξουν χώρους, τότε οι γρήγοροι μεσοεπιθετικοί του Δικεφάλου μπορούν να κάνουν την ζημιά. Είναι όμως πολύ σημαντικό να σκοράρει η ομάδα. 

Οι παίκτες στα μηνύματά τους, στα social media, αλλά και στις κατιδίαν συζητήσεις τους, αναγνωρίζουν πως έχουν μία δύσκολη προσπάθεια. Δείχνουν όμως μία πίστη για το θετικό αποτέλεσμα, για την νίκη στα Ιεροσόλυμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση: “Πάμε να κερδίσουμε. Είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Το δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι. Μας έλειψε το γκολ, αλλά μπορούμε να το πετύχουμε εκτός έδρας. Δεν θα επηρεαστούμε από το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Τούμπα. Θέλουμε τη νίκη και αυτή πρέπει να πάρουμε”. 

Γενικά υπάρχει μία αισιοδοξία, που στηρίζεται και στο πνεύμα των δηλώσεων του Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δημόσια, τόνισε ότι πιστεύει στις δυνατότητες του γκρουπ και στην πρόκριση. Και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του, για να τα καταφέρει η ομάδα. 

Απέναντί τους, οι παίκτες του Δικεφάλου, γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν μία καλή ομάδα που έχει κυρίως αμυντικό προσανατολισμό όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της και επιχειρεί να παίξει με επικίνδυνες αντεπιθέσεις για να σκοράρει. Εκεί πρέπει να δοθεί πολύ μεγάλη προσοχή. Και επιπροσθέτως, οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν εμπειρία, είναι βασικό να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της Μπεϊτάρ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλπο... γκρόσο από Σαββίδη - Έτοιμος για τεράστιο deal - Αλλάζουν όλα!