Facebook Pixel Χάιντουκ - ΠΑΟΚ: "Ηλεκτρισμένη" ατμόσφαιρα στο Σπλιτ - Τι συμβαίνει έξω από το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-10 18:59:00

"Ηλεκτρισμένη" ατμόσφαιρα στο Σπλιτ - Τι συμβαίνει έξω από το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
"Ηλεκτρισμένη" ατμόσφαιρα στο Σπλιτ - Τι συμβαίνει έξω από το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ

"Μυρίζει μπαρούτι" η κατάσταση και στην Κροατία εν όψει του Χάιντουκ-ΠΑΟΚ.

Σε λίγες ώρες και συγκεκριμένα στις 22:00 ώρα Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο Σπλιτ την Χάιντουκ, για το πρώτο παιχνίδι της Γ’ προκριματικής φάσης του UEFA Europa Conference League.

Η αποστολή του Δικεφάλου ταξίδεψε στο Σπλιτ χθες (9/8) το απόγευμα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Από την στιγμή που προσγειώθηκε σε κροατικό έδαφος η πτήση των «ασπρόμαυρων», έχουν μαζί τους έντονη αστυνομική δύναμη.

Εξαιτίας των γεγονότων της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της Δευτέρας (7/8) και τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, από την επιδρομή των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα, όπως είναι λογικό τα πράγματα είναι λίγο… αμήχανα το συγκεκριμένο διάστημα, από την στιγμή που λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία της Αθήνας, μια ελληνική αποστολή βρίσκεται σε κροατικό έδαφος, για ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Το ξενοδοχείο που διαμένουν οι «ασπρόμαυροι» είναι πραγματικά… αστακός, αφού υπάρχει αστυνομική δύναμη σε όλη την περίμετρο, ενώ απαγορεύεται σε οποιοδήποτε μέλος της αποστολής του ΠΑΟΚ να βγει από το ξενοδοχείο. Μάλιστα και στα άτομα που εισέρχονται σε αυτό, γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ, ανακοινωνεται τις επόμενες ώρες - Αυτή θα είναι η 11αδα του Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags