Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Γερμανικό αφιέρωμα στην ομάδα - Τι σχολίασαν Σβαμπ και Ρέμπε για τον Δικέφαλο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-04 11:17:00

Γερμανικό αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ: ’’Λατρεύεται ειδωλολατρικά’’ - Τι σχολίασαν Σβαμπ και Ρέμπε για τον Δικέφαλο!

Sportdog Team
Γερμανικό αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ: ’’Λατρεύεται ειδωλολατρικά’’ - Τι σχολίασαν Σβαμπ και Ρέμπε για τον Δικέφαλο!

Το ''Kicker'' εστίασε στον επερχόμενο αντίπαλο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη γερμανική ομάδα σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση της ομάδας του Λουτσέσκου.

Το ''Kicker'' ερεύνησε τους ασπρόμαυρους και αναφέρθηκε στους φίλους του Δικεφάλου οι οποίοι τον «υποστηρίζουν μαζικά. Στη Βόρεια Ελλάδα, η πίστη και η αγάπη για τον ΠΑΟΚ είναι παντού ορατή, ο σύλλογος λατρεύεται σχεδόν ειδωλολατρικά! Στα γεμάτα αθλητικά καφέ, τα καλοκαίρια προβάλλονται ζωντανά τα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ακόμα και αν ο αντίπαλος είναι χαμηλότερης κατηγορίας, τη στιγμή που την ίδια ώρα διεξάγονται αγώνες Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σαν να είναι κάτι το αυτονόητο».

Για την ομάδα μίλησε και ο αρχηγός του κλαμπ, Στέφαν Σβαμπ όπως και ο άλλοτε αθλητικός διευθυντής Όλαφ Ρέμπε.

Ο Στέφαν Σβαμπ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ανυπομονούμε πολύ για το παιχνίδι με την Άιντραχτ. Μετά τη σημαντική νίκη μας στην πρεμιέρα στο Ελσίνκι, θέλουμε να προχωρήσουμε κι άλλο. Η δεύτερη θέση στον όμιλο είναι ο ελάχιστος στόχος μας, αλλά απέναντι στη Φρανκφούρτη μπορούμε να πάρουμε το προβάδισμα για την πρώτη θέση.

Και οι τέσσερις μεγάλοι σύλλογοι έχουν αυξήσει τρομερά τα οικονομικά τους και έχουν ποιοτικούς παίκτες. Για πρώτη φορά από τότε που είμαι στην Ελλάδα, όλοι οι μεγάλοι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και αυτός είναι ο λόγος που και οι τέσσερις βρίσκονται στη φάση των ομίλων στην Ευρώπη».

Ο Όλαφ Ρέμπε είπε για τον ΠΑΟΚ:

«Η τεράστια αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον σύλλογο λαχταράει για ευρωπαϊκή επιτυχία. Το Conference League είναι απλώς μία παρηγοριά γι' αυτούς. Μπορεί μακροπρόθεσμα ο σύλλογος να ανήκει στο Champions League ή στο Europa League».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μουλάρωσε" ο Πογιέτ με Δουβίκα - Καμία πιθανότητα για Κωνσταντέλια - Γι’ αυτό κάλεσε Διούδη και όχι Μανδά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags