Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Φρέσκο" ρεπορτάζ "Τσόρμπα" - Οι αλλαγές με Άιντραχτ και το... εξάποντο - Σχόλιο για την πρόταση ΠΑΟΚ για διαιτησία!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-04 13:10:00

"Φρέσκο" ρεπορτάζ "Τσόρμπα" - Οι αλλαγές με Άιντραχτ και το... εξάποντο - Σχόλιο για την πρόταση ΠΑΟΚ για διαιτησία!

Sportdog Team
"Φρέσκο" ρεπορτάζ "Τσόρμπα" - Οι αλλαγές με Άιντραχτ και το... εξάποντο - Σχόλιο για την πρόταση ΠΑΟΚ για διαιτησία!

Τα τελευταία νέα στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο" μία ημέρα πριν την αναμέτρηση για το Conference League με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Για το επικείμενο ματς του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ στην Τούμπα αλλά και τις σκέψεις του Ράζβαν Λουτσέσκου αναφορικά με την ενδεκάδα, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ, ξεκίνησε αναφερόμενος στη συμπλήρωση 24 ετών από το τραγικό δυστύχημα που είχαν οι οπαδοί της ομάδας στα Τέμπη: «Μαύρη μέρα η σημερινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουν να ταξιδεύουν οι οπαδοί. Υπάρχει σεβασμός απ' όλους, γιατί είναι όλοι στην ίδια θέση. Δεν έχει σβήσει η μνήμη τους όπου και αν παίζει ο ΠΑΟΚ».

Aναφορικά με το ματς κόντρα στην Άιντραχτ, ανέφερε:«Τελειώνει σήμερα η προετοιμασία. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που διεκδικούσε ευρωπαϊκούς τίτλους τα προηγούμενα χρόνια. Έχει χάσει παίκτες, ψάχνει τα πατήματα της και έχει μόνο μια ήττα φέτος».

«Δύσκολα θα γίνουν πολλές αλλαγές αλλά το βράδυ θα είμαστε πιο σίγουροι για ένα πλάνο ενδεκάδας. Μέσα στο γήπεδο δεν είναι στα καλύτερα της η Άιντραχτ, ο ΠΑΟΚ έχει κενά διαστήματα αλλά οι μεταβάσεις του έχουν ενδιαφέρον. Θα είναι "εξάποντο" αν το πάρει το ματς».

Για τις προτάσεις του ΠΑΟΚ: «Ψάχνει τον τρόπο για να μηδενιστούν τα... ανθρώπινα λάθη με το ημι-αυτόματο οφσάιντ και το goal line technology. Ξέρουν ότι η πολιτεία το αναλαμβάνει. Κοστίζει πολύ και περιμένουν εξελίξεις. Στην πράξη φαίνεται αν υπάρχει διάθεση και όχι στα λόγια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μουλάρωσε" ο Πογιέτ με Δουβίκα - Καμία πιθανότητα για Κωνσταντέλια - Γι’ αυτό κάλεσε Διούδη και όχι Μανδά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags