Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Αυτό πρέπει να ξέρουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για το σημερινό ματς κόντρα στην Άιντραχτ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-05 18:17:00

Αυτό πρέπει να ξέρουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για το σημερινό ματς κόντρα στην Άιντραχτ!

Sportdog Team
Αυτό πρέπει να ξέρουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για το σημερινό ματς κόντρα στην Άιντραχτ!

Η ώρα του μεγάλου αγώνα πλησιάζει και αναμένεται σήμερα το βράδυ να είναι κατάμεστη η Τούμπα, με τον λαό του ΠΑΟΚ να δώσει βροντερό “παρών” και να οδηγήσει την ομάδα του σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία, κόντρα στους Γερμανούς της Άϊντραχτ!

ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Στις 22:00 θα αρχίσει ο αγώνας, αλλά αυτό που πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου αναφορικά με την προσέλευση στο γήπεδο, είναι ότι οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:00, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού, με ΠΑΕ να συστήνει την είσοδο στην Τούμπα όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για την παραλαβή τους, ενώ από πλευράς Άιντραχτ αναμένεται να δώσουν το “παρών” 1.500 Γερμανοί περίπου.

Οι οπαδοί της Άιντραχτ θα βρεθούν στη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας, ενώ κάποιοι λίγοι θα πάρουν θέση και στην θύρα 1.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκα με νόημα λίγες ώρες πριν το ματς: "Στην Αϊντραχτ δεν υποτιμάνε τον ΠΑΟΚ - Ξέρουν τι τους περιμένει"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags