Ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα». Το στέλεχος του ΠΑΟΚ στάθηκε στη μαζική παρουσία του κόσμου και τόνισε πως η φιλοξενία στη Γερμανία είναι εξαιρετική.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Αρχικά για την παρουσία του στη Γερμανία: «Επικρατεί αρκετό κρύο, έχει χιονίσει και βρισκόμαστε στο Βισμπάντεν μία πόλη 40 χιλιόμετρα μακριά από τη Φρανκφούρτη καθώς εδώ έχουμε και ακαδημία, οπότε συνδυάσαμε αυτή την επίσκεψη με τον ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Άιντραχτ».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος εδώ στη Γερμανία έχει βοηθήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ να βρουν αρκετά εισιτήρια, βάσει των όσων έχω δει πιστεύω ότι ο κόσμος θα ξεπερνάει τις 6.000 - 7.000 και χωρίς να θέλω να προτρέξω για κάτι άλλο , μπορεί να υπάρξουν και περισσότεροι καθώς Γερμανοί φίλαθλοι πουλούν τα εισιτήρια τους σε Έλληνες καθώς δεν επιθυμούν να βρεθούν στο παιχνίδι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν».

Για τη φιλοξενία των Γερμανών: «Η φιλοξενία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν εξαιρετική για τους φίλους της Άιντραχτ και όπως λένε εδώ οι άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και εδώ και δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα».
Όσο για το δικό του... προγνωστικό: «Πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν έχει θετική παρουσία σε μεγάλα παιχνίδια και η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι και περιμένω μία καλή βραδιά».

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρισε τίτλο στον ΠΑΟΚ και φεύγει τον Ιούνιο - Η κίνηση ματ του Λουτσέσκου - "Τζάμπα" η μεταγραφή της χρονιάς!