Conference League: Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει και δεύτερη νίκη, με 0-1, κόντρα στη Φερεντσβάρος και παράλληλα την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης, στην οποία περιμένει ήδη ο ΠΑΟΚ, με τις δύο ελληνικές ομάδες να έχουν πλέον σαφή εικόνα για τους πιθανούς αντιπάλους τους.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η κλήρωση της φάσης των 16 είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (23/2) στις 14:00 με τον ΠΑΟΚ να είναι στο γκρουπ των ισχυρών, ενώ τον Ολυμπιακό σε αυτό των αδυνάτων, με τις δύο ελληνικές ομάδες πάντως να μην μπορούν να έρθουν αντιμέτωπες στον συγκεκριμένο γύρο. Ο πρώτος αγώνας για τις δύο ελληνικές ομάδες είναι προγραμματισμένος για τις  7 Μαρτίου, με τους Ερυθρόλευκους να παίζουν στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, ενώ η ρεβάνς θα γίνουν μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις στις 14 του ίδιου μήνα, ενώ οι ώρες θα ανακοινωθούν από την UEFA, μετά το τέλος της κλήρωσης.

Τα γκρουπ δυναμικότητας στους 16 του Conference League

Πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού (Ισχυροί): Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Φενέρμπαχτσε

Πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ (Ανίσχυροι): Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Άγιαξ, Στουρμ Γκρατς, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μόλντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει... τζάμπα top όνομα από Ολυμπιακό - Ούτε Φορτούνης ούτε Μασούρας - Φήμες για… κρυφή συμφωνία!