Σεργκέι Γιακίροβιτς: Το δικό του σχόλιο για την κλήρωση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον ΠΑΟΚ έκανε ο τεχνικός της ομάδας από την Κροατία με τον ίδιο να σημειώνει πως ειναι πλεονέκτημα για αυτούς το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι ειναι εντός του «Μάξιμιρ» και θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα σημαντικό προβάδισμα πριν το δεύτερο παιχνίδι, ενώ παράλληλα μίλησε και για την καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας.

«Όπως είπα χθες το βράδυ πριν την κλήρωση της φάσης των «16», δεν είχα επιλογή συγκεκριμένη για αυτά τα παιχνίδια. Ολες οι ομάδες ειναι πολύ καλές εδώ που έχουμε φτάσει και το επίπεδο ειναι πολύ υψηλό. Θα αναλύσουμε καλά τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να παίξουμε δύο καλά παιχνίδια για να προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ειναι στους στόχους μας να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας μπροστά στους φιλάθλους μας, κάτι που είναι πολύ καλό για εμάς. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς ως Ντιναμό είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρουμε πλεονέκτημα πριν από τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά ο Γιακίβοβιτς.

Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ και το αν θα ποντάρει σε αυτά για το σκάουτινγκ του αντιπάλου: «Θα δούμε που θα εστιάσουμε όταν έρθει η ώρα να αναλύσουμε τον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια ειναι οτι έπαιξαν με την Χάιντουκ, αλλά υτό ήταν στην αρχή της σεζόν και έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από τότε. Σίγουρα θα παρακολουθήσουμε αυτά τα παιχνίδια για να σχηματίσουμε μια γνώμη, αλλά φυσικά θα δούμε και αυτά τα τελευταία παιχνίδια που είχαν. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και για τα δυο παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι η ατμόσφαιρα στην Τούμπα ειναι καυτή, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες μου έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιο περιβάλλον», είπε ο Σεργκέι Γιακίροβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό - Δύο… εντός έδρας παιχνίδια με Μακάμπι!