Facebook Pixel ρομερός Τσιρίλο μίλησε για όλα! "Μπορεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-06 23:58:00

Τρομερός Τσιρίλο μίλησε για όλα! "Μπορεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ" - Ατάκες για Λουτσέσκου, Κωνσταντέλια

Sportdog Team
Τρομερός Τσιρίλο μίλησε για όλα! "Μπορεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ" - Ατάκες για Λουτσέσκου, Κωνσταντέλια

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αναφέρθηκε στον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με την Ντιναμό, στο Ζάγκρεμπ.

Μπρούνο Τσιρίλο: Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ και το κρίσιμο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής που σήμερα ενεργεί ως ατζέντης, θυμήθηκε τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Δικέφαλος, τον Δεκέμβριο του 2010 στο Ζάγκρεμπ.

- Μπορεί να κερδίσει στο Ζάγκρεμπ;

“Ναι μπορεί να κερδίσει. Τα τελευταία έξι – επτά χρόνια είναι σε ανοδική πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Το σημαντικό είναι πως ο προπονητής, έκανε ένα πλάνο, το οποίο εφαρμόζει. Έχει πολύ καλούς παίκτες στην διάθεσή του. Το βλέπουμε και στο Πρωτάθλημα με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου”.

- Στο Ζάγκρεμπ, συμμετείχες στην μεγάλη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό, το 2010. Τι θυμάσαι περισσότερο από εκείνο το παιχνίδι;

“Τότε, οι Κροάτες πίστευαν ότι θα μας κερδίσουν και με πολλά γκολ διαφορά. Έλεγαν μάλιστα πριν από το παιχνίδι που είχαμε δώσει, ότι θα μας κερδίσουν με τρία ή με τέσσερα γκολ. Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη τότε. Η χαρά μας ήταν μεγάλη. Και από τότε, υπάρχει ένας πολύ μεγάλος σεβασμός για τον ΠΑΟΚ από τους Κροάτες. Θυμάμαι ακόμη ότι σε εκείνο το παιχνίδι, είχε πολύ κρύο”.

Όσο για το κρίσιμο ματς που ακολουθεί: “Δεν ξέρω, την δυναμικότητα της Ντιναμό αυτή την στιγμή. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει μόνο τον εαυτό του και την απόδοσή του. Να πάει στο Ζάγκρεμπ και να παίξει το παιχνίδι του. Δεν φοβάται ο ΠΑΟΚ κανέναν, αυτό το γνωρίζω από τότε που αγωνιζόμουν. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταποκριθεί και στο Πρωτάθλημα, εκεί όπου είναι πρώτος. Και στην Ευρώπη. Ο Κωνσταντέλιας κάνει την διαφορά, είναι ένας ξεχωριστός παίκτης”, είπε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" σε 6 εκατ. Ολυμπιακού, κοντά σε άλλη ελληνική ομάδα - Φορ με 37 γκολ, 20 ασίστ - Έγινε το υπερατλαντικό ταξίδι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags