Facebook Pixel Τρομερός Μίσιτς! Αποθέωσε ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με Ντιναμό
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-13 23:31:00

Τρομερός Μίσιτς! Αποθέωσε ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με Ντιναμό - Ατάκες για κόσμο και Τούμπα

Sportdog Team
Τρομερός Μίσιτς! Αποθέωσε ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με Ντιναμό - Ατάκες για κόσμο και Τούμπα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του και τον κόσμο της.

Γιόζιπ Μίσιτς: Παρόντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ ήταν ο ποδοσφαιριστής της Ντιναμό, ο οποίος μίλησε για τον Δικέφαλο του Βορρά και την παρουσία του στην ομάδα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του για την Τούμπα και το κλίμα που θα δημιουργηθεί.

Για την επιστροφή του στο γήπεδο της Τούμπας, όπου αναδείχθηκε MVP: «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Τούμπα. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ, έφυγα με χαρά και γυρίζω με χαρά».

Για το τι έχει πει στους συμπαίκτες του για τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που τους έχω πει αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να δώσουμε προσοχή στα πρώτα 10-15 λεπτά του αγώνα».

Για το προβάδισμα που απέκτησε η Ντιναμό από το πρώτο παιχνίδι: «Στο χαρτί φαίνεται ωραία το 2-0 αλλά χάνεται πολύ εύκολα στο γήπεδο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τη σύγκριση του Maksimir με την Τούμπα; «Από τα παλαιότερα γήπεδα αλλά και τα δύο έχουν μία φανταστική ατμόσφαιρα»

Για την εικόνα που πρέπει να δείξει η Ντιναμό στην ρεβάνς; «Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να προχωρήσουμε», είπε ο Γιόζιπ Μίσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συζητήσεις για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας - 100 εκατ. ζήτησε ο ιδιοκτήτης - Deal μετά το πρωτάθλημα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags