Facebook Pixel Έστειλε μήνυμα ο Λουτσέσκου: "Είμαστε σε μια μαγική σεζόν"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-14 21:56:00

Έστειλε μήνυμα ο Λουτσέσκου: "Είμαστε σε μια μαγική σεζόν - Ο κόσμος να είναι μαζί μας και στα άσχημα..."

Sportdog Team
Έστειλε μήνυμα ο Λουτσέσκου: "Είμαστε σε μια μαγική σεζόν - Ο κόσμος να είναι μαζί μας και στα άσχημα..."

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την επική ανατροπή του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το ματς με τη Ντιναμό, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι σε μια μαγική σεζόν.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο ΠΑΟΚ έκανε μια τεράστια νίκη και πέτυχε μια επική ανατροπή κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην Τούμπα, με τον Ρουμάνο τεχνικό της ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του να σημειώνει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι κατά τη διάρκεια μιας μαγικής σεζόν, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο, σημειώνοντας ότι άπαντες στην ομάδα τον θέλουν δίπλα τους τόσο στα καλά, όσο και στα άσχημα αποτελέσματα.

«Ήταν ένα πλάνο του να δώσουμε τα πάντα, να επιστρέψουμε, να παλέψουμε, να αντιδράσουμε, να έχουμε στο παιχνίδι μας αυτοπεποίθηση και την πίστη ότι μπορούμε να προκριθούμε στην οχτάδα του Europa Conference League.

Είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς το καταφέραμε και πριν δύο χρόνια και το λέγαμε συνεχώς στους παίκτες.

Ο κόσμος πρέπει να είναι διαρκώς δίπλα μας, όπως και είναι, και στις καλές στιγμές και στις κακές στιγμές. Είναι μια μαγική σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε άνθρωποι, πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά μπορεί να γίνουν και λάθη», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ομάδας της Αθήνας αγοράζει τον Βόλο - Πουλάει, αλλά δεν φεύγει ο Μπέος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags