Facebook Pixel Πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ομάδας της Αθήνας αγοράζει τον Βόλο
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-14 13:30:00

Πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ομάδας της Αθήνας αγοράζει τον Βόλο - Πουλάει, αλλά δεν φεύγει ο Μπέος!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ομάδας της Αθήνας αγοράζει τον Βόλο - Πουλάει, αλλά δεν φεύγει ο Μπέος!

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις και περιμένει να σωθεί η ομάδα. Αν παραμείνει στη Super League, τότε ο γνωστός επιχειρηματίας είναι έτοιμος να μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου...

Εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν με το θέμα τής παραχώρησης των μετοχών τού Βόλου σε νέο ιδιοκτήτη, δεδομένου ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στον σύλλογο μετά το φινάλε τής τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Πολύ περισσότερο αν η ομάδα δεν καταφέρει να "σώσει" την κατηγορία, μοιάζει εντελώς αδύνατο να βρεθεί τρόπος/κίνητρο για να μεταπεισθεί ο Α. Μπέος, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει σενάριο για την επόμενη μέρα.

Μπορεί να επανέλθει ο Ατζούν, που ψάχτηκε για να αγοράσει ομάδα στην Ελλάδα και, πλην του Ατρόμητου, είχε ασχοληθεί στα σοβαρά και με τον Βόλο; Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε, πριν από μερικούς μήνες, ότι ο Τούρκος παραγωγός είχε ήδη δώσει κάποια χρήματα μπροστά για να "καπαρώσει" την ομάδα του Μπέου, αφού είχε ναυαγήσει οριστικά το θέμα του Ατρόμητου.

Αυτή τη στιγμή πάντως ο Ατζούν φαίνεται ότι βρίσκεται μακριά από τον Βόλο. Μπορεί να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον; Ο Μπέος το πάλεψε με την έλευση του Χρήστου Κόντη στην ομάδα μέχρι το φινάλε τού πρωταθλήματος - Δηλαδή με τον βοηθό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι πρόσφατα στον Παναθηναϊκό άρα, με μια έννοια, έριξε γέφυρες ξανά με τον Αλαφούζο.   

Υπάρχει plan b στον Βόλο; Περισσότερο με plan a φαντάζει τις τελευταίες ώρες αυτό που θα γράψουμε, παρά με εναλλακτικό σχέδιο: Ο Μπέος θα αποχωρήσει από τον ΝΠΣ Βόλος και εκείνος που θα αναλάβει, εκείνος που ενδιαφέρεται να βρεθεί στη θέση του Αχιλλέα, είναι ο επιχειρηματίας Γιώργος Χριστοδουλόπουλος - Σχετίζεται με εταιρείες πληροφορικής στο εξωτερικό.

Πρόκειται για τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα τής ΚΑΕ Πανιώνιος, ενώ αυτό το διάστημα διατηρεί άριστη σχέση και με τις ποδοσφαιρικές ομάδες τού Αιγάλεω και του Αιολικού. Η πληροφορία από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας αναφέρει ότι αν ο Βόλος μείνει στη Σούπερ Λιγκ, ο Γ. Χριστοδουλόπουλος θέλει να την αναλάβει. Σε περίπτωση που υποβιβαστεί, δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει.

Να πούμε και κάτι τελευταίο που αναφέρει η ίδια πληροφορία; Αν εκείνος που θα δώσει την ομάδα ο Μπέος είναι, τελικά, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Αχιλλέας δεν θα απομακρυνθεί και πολύ από τον ΝΠΣ...
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συζητήσεις για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας - 100 εκατ. ζήτησε ο ιδιοκτήτης - Deal μετά το πρωτάθλημα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags