Facebook Pixel Ξεκάθαροι στο Βέλγιο για τα ματς Μπριζ με ΠΑΟΚ - Οι πιθανότητες πρόκρισης
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-17 08:52:00

Ξεκάθαροι στο Βέλγιο για τα ματς Μπριζ-ΠΑΟΚ - Οι πιθανότητες πρόκρισης - Έρχεται κόσμος στην Τούμπα

Sportdog Team
Ξεκάθαροι στο Βέλγιο για τα ματς Μπριζ-ΠΑΟΚ - Οι πιθανότητες πρόκρισης - Έρχεται κόσμος στην Τούμπα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος από το Βέλγιο και αναφέρθηκε στην κλήρωση της Μπριζ με τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και τις πιθανότητες πρόκρισης.

Πίτερ Κάρλσεν: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βέλγος δημοσιογράφος και μίλησε για την κλήρωση των προημιτελικών του Κόνφερενς Λιγκ που έφερε αντιμέτωπο τον ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ.

Για τους τρεις παίκτες-κλειδιά: «Ο τερματοφύλακας Μινιολέ, ο χαφ ο Βανάκεν, και ο εξτρέμ Σκοβ Όλσεν που έβαλε δύο γκολ χθες κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ».

Για το πως πήραν στο Βέλγιο την κλήρωση: «Στο Βέλγιο λένε πως ήταν καλό που απέφυγαν ομάδες όπως η Αστον Βίλα και η Λιλ και θεωρούν το ζευγάρι με τον ΠΑΟΚ 50-50. Δεν θεωρούν φαβορί κάποια ομάδα, εδώ ονειρεύονται ήδη τον τελικό στην Αθήνα καθώς η συνέχεια είναι βατή μετά τα προημιτελικά. Ξέρουμε μερικούς παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως ο Σαμάτα και Εκόνγκ, είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ».

Για τον Σαμάτα: «Είναι καλός στράικερ που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και η Γκενκ και σε πρωταθλήματα όπως το ελληνικό ή το βελγικό. Δεν νομίζω πως μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα».

Για το αν ταξιδέψει ο κόσμος της Μπριζ στην Τούμπα: «Ο κόσμος της Μπριζ ακολουθεί την ομάδα παντού, θα θέλει να έρθει στη Θεσσαλονίκη», είπε ο Πίτερ Κάρλσεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ανακοίνωσε ο Σαββίδης στην Τούμπα - 30 εκατομμύρια για τον… Λιβάι του ΠΑΟΚ - Ξεπερνάει Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags