Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το ανακοίνωσε ο Σαββίδης - 30 εκατομμύρια για τον… Λιβάι του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-16 20:11:00

Το ανακοίνωσε ο Σαββίδης στην Τούμπα - 30 εκατομμύρια για τον… Λιβάι του ΠΑΟΚ - Ξεπερνάει Ολυμπιακό!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Ο Ιβάν το πήρε πάνω του και γράφει ιστορία στην Ελλάδα. Κόντρα σε όσα κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες, ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου πήρε μία δύσκολη και κοστοβόρα απόφαση για τον σύλλογο...

Ολόκληρο θέμα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τον Φώτη Ιωαννίδη και το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Πορτογαλία για να παίξει μπάλα, καθώς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ετοιμάζεται να πουλήσει με 100 εκατ. ευρώ τον Βίκτορ Γκιόκερες το προσεχές καλοκαίρι.

Αυτή, άλλωστε, είναι η ρήτρα τού παίκτη και στην Πορτογαλία θεωρούν δεδομένο ότι θα υπάρξει πρόταση από την Αγγλία το προσεχές καλοκαίρι: Αφενός γιατί εκεί υπάρχουν πορτοφόλια που μπορούν να καλύψουν αυτές τις απαιτήσεις, αφετέρου γιατί ο Γκιόκερες είχε θητεία στο Νησί και, προφανώς, είναι πιο εύκολα ανοιχτός ο δίαυλος.

Με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί στο επίκεντρο ο Φώτης Ιωαννίδης, που φέτος διανύει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των Πράσινων (έχει 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις), και το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός να ζητήσει 15+ εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Δύσκολα θα πληρώσει η Άιντραχτ για τον Φώτη - Τροχοπέδη η Σούπερ Λιγκ - Αυτός ο Ελληνας άσος μπορεί να κάνει ρεκόρ μεταγραφής!

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να πούμε ότι τα εκατομμύρια που ακούγονται δεξιά και αριστερα σαν στραγάλια, δεν είναι και τόσο εύκολο να μαζευτούν. Γιατί, για παράδειγμα, και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που είναι μεθοδική στις αγορές της και είχε στη λίστα της τον άσο τού Παναθηναϊκού τον περασμένο χειμώνα, καιγόταν για επιθετικό, αλλά με βάση αυτα που ζητούσε το Τριφύλλι δεν μπήκε καν σε διαδικασία να κανει πρόταση στους Πράσινους.

Ευρύτερα δεν είναι εύκολο οι Έλληνες παίκτες να πιάσουν μεγάλα νούμερα, αν εξαιρέσουμε κάποιες πωλήσεις που είχε κάνει παλαιότερα ο Ολυμπιακός (Ρέτσος, Μήτρογλου, Μανωλάς, Σάμαρης), κι αυτο το βλέπουμε ακόμα και για Έλληνες επιθετικούς που διαπρέπουν σε ομάδες που έχουν δυναμική στις πωλήσεις - Για παράδειγμα ο Παυλίδης.

Παρόλα αυτά υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής από την Ελλάδα που, αν είναι υγιής και συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, μπορεί να κάνει ρεκόρ πώλησης. Να φέρει στα ταμεία της ομάδας του όχι 15-20 εκατ. ευρώ που μπορεί να δώσει η Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη, αλλά 30+ εκατ. ευρώ - Όπως δηλαδή μπορεί να φέρει ο Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ.

Ποιος είναι αυτός ο παίκτης; Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας! Μπορεί αυτό το καλοκαίρι η τιμή του να μην μπορεί να ξεπεράσει τα 15 εκατ. ευρώ, αλλά αν μείνει για μια ακόμα σεζόν στην ομάδα και έχει παρόμοια αγωνιστική συμπεριφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη όπως φέτος, μπορει να πιάσει τεράστιο νούμερο. Πολύ πάνω από τα 22 εκατ. ευρώ τής Λεβερκούζεν για την αγορά του Παναγιώτη Ρέτσου.

Κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν καλά στον ΠΑΟΚ, για αυτό και δεν αποτελεί προτεραιότητά τους να τον δώσουν φέτος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Διούδης - "Διαφωνία" του προέδρου με τον βασικό τερματοφύλακα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags