Facebook Pixel Απόβαση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Μπριζ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 20:51:00

Βάφεται "ασπρόμαυρο" το Βέλγιο! Απόβαση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Μπριζ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βάφεται "ασπρόμαυρο" το Βέλγιο! Απόβαση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Μπριζ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ φημίζονται για την συμπαράσταση που δείχνουν στην ομάδα τους εντός και εκτός έδρα, με την Μπριζ να μην αποτελεί εξαίρεση. Αεροπλάνα από και για διάφορα μέρη της Ευρώπης γεμίζουν με φιλάθλους του Δικεφάλου, με τελικό προορισμό το Βέλγιο.

ΠΑΟΚ: Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ φημίζονται για την συμπαράσταση που δείχνουν στην ομάδα τους εντός και εκτός έδρα, με την Μπριζ να μην αποτελεί εξαίρεση. Αεροπλάνα από και για διάφορα μέρη της Ευρώπης γεμίζουν με φιλάθλους του Δικεφάλου, με τελικό προορισμό το Βέλγιο.

Η Κλαμπ Μπριζ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη (11/4) για την πρώτη μεταξύ τους μάχη για την φάση των «8» του UEFA Europa Conference League και οι «ασπρόμαυροι» ξεκινήσαν ήδη την αποβίβαση στην Βελγική πόλη.

Μάλιστα εκτιμάται πως οι φίλαθλοι του Δικεφάλου είναι πολλοί περισσότεροι σε σχέση με τα διαθέσιμα εισιτήρια, τα οποία είναι μόλις 1.450. Αρκετοί είναι αυτοί που ταξίδεψαν ή θα ταξιδέψουν χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο γήπεδο αλλά για να ζήσουν την όλη εμπειρία.

Γεμάτες με οπαδούς του ΠΑΟΚ ήταν από σήμερα οι πτήσεις για πόλεις της Γερμανίας, της Ολλανδίας αλλά και φυσικά του Βελγίου. Μάλιστα το πρώτο “κύμα” έχει ήδη φτάσει, δύο ημέρες πριν τον μεγάλο αγώνα.

Από πλευράς τους μερικοί από τους πιλότους των πτήσεων, θέλησαν να ευχηθούν καλή τύχη στον ΠΑΟΚ αλλά και στους φιλάθλους του που δεν δίστασαν να καταπίνουν χιλιόμετρα για άλλη μία φορά.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη - Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!

@metropolis955 Σε μεγάλα κέφια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ταξιδεύουν για τη βελγική πόλη, κάνουν πρόβα κερκίδας για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπριζ Υγ. Θα αναφέρουμε πάντα πως τα... ναρκωτικά δεν «χωράνε» ούτε σε συνθήματα. Ας τα αποφεύγουμε #paok #paokfans #paoktrip #airplane #brugge #charleroi #Belgium #mpesfypgamw #fym #metropolis955 ♬ original sound - Metropolis 95.5

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags