Facebook Pixel Sportdog.gr | Με 4-3-3 ή 4-2-3-1 ο Ολυμπιακός - Πάει για βασικός ο Φορτούνης - Το μεγάλο ερωτηματικό εν όψει Φενέρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 11:24:00

Με 4-3-3 ή 4-2-3-1 ο Ολυμπιακός - Πάει για βασικός ο Φορτούνης - Το μεγάλο ερωτηματικό εν όψει Φενέρ

Sportdog Team
Με 4-3-3 ή 4-2-3-1 ο Ολυμπιακός - Πάει για βασικός ο Φορτούνης - Το μεγάλο ερωτηματικό εν όψει Φενέρ

Το ρεπορτάζ του Νίκου Σταματέλου για τα πλάνα Μεντιλίμπαρ εν όψει Φενέρμπαχτσε.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχαμε το αναμενόμενο sold out, αφού ελάχιστα εισιτήρια είχαν μείνει και επεστράφησαν από UEFA και χορηγούς, και περιμέναμε το πότε θα ανακοινωθεί και αν θα γίνει sold out. Με σύμμαχο τον κόσμο, θέλει ο Ολυμπιακός να κάνει το πρώτο βήμα και από εδώ και πέρα έχουμε τα αγωνιστικά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Με τα σημερινά δεδομένα, ο Φορτούνης είναι μέσα στην ενδεκάδα και μένει να δούμε αν θα πάει σε 4-3-3 με Μασούρα και Όρτα ή αν θα χρησιμοποιήσει τον Γιόβετιτς σε 4-2-3-1 και εκεί δεν θα παίξει ο Όρτα. Υπάρχει και ένα – πιο μικρό – σενάριο να ξεκινήσει ο Γιόβετιτς και ο Όρτα, και να μείνει εκτός ο Μασούρας», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς βλέπει ο ίδιος την πιθανή ενδεκάδα και τόνισε πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών, για την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θαύμα" με Κουτίνιο ο Ολυμπιακός - Πότε έγινε η πρώτη συζήτηση, φεύγει από Αγγλία - Χρυσάφι για αντι-Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags