Βασίλης Βασιλάκος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής , μιλώντας για την ήττα του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο με 1-0 από τη Κλαμπ Μπριζ, ένα αποτέλεσμα, που κατά τη δική του προσωπική κρίση, μπορεί να ανατραπεί από τους «ασπρόμαυρους» στη Θεσσαλονίκη και με την βοήθεια των οπαδών στην Τούμπα.

«Σε καλή ρότα είμαστε, το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που δίνει προσδοκίες, όνειρα και ελπίδες. Λίγο αγωνιστικά πρέπει να προσέξουμε γιατί είναι μια ομάδα που δεν είναι τεχνικά καλή αλλά αγωνιστικά, έχει συνοχή σαν ομάδα. Από εκεί και μετά έχουμε το πλεονέκτημα της Τούμπας, έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο είναι πονηρό αλλά είναι ανατρέψιμο! Έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε και να το φέρουμε εις πέρας. Είναι ευκαιρία για εμάς να είμαστε στους 4 καλύτερους της Ευρώπης!

Δεν είναι καμιά ομάδα που έχει 30 παίκτες να παίζουν, όλα είναι νέα παιδιά, επίσης δεν θα έχει και τον φορ της μπροστά. Είναι μια ομάδα που είναι ναι μεν αξιόλογη, αλλά από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Έχει πληθώρα παικτών που μπορούν να αναπληρώσουν οποιονδήποτε δεν είναι έτοιμος σε αυτό το παιχνίδι. Από εκεί και μετά χρειάζεται και η διάθεση και η όρεξη. Αυτός ο αγώνας και για τον ΠΑΟΚ και για τους παίκτες είναι ένας αγώνας που δίνει διαφορετικό βιογραφικό από αυτό που έχει ο καθένας, αλλά και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ανεβάζει το πρεστίζ του», είπε ο Βασίλης Βασιλάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πέντε λόγοι που το "ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς" δεν φαντάζει μια ευχή!