ΠΑΟΚ: Στα άκρα έχει προχωρήσει ο Δικέφαλος του Βορρά μετά τη συμπεριφορά της βελγικής αστυνομίας προς τον κόσμο της ομάδας, μιας και η ΠΑΕ έχει προχωρήσεις σε καταγγελία προς την UEFΑ αλλά και αιτήματα για διαβήματα διαμαρτυρίας τόσο προς το υπουργείο Εξωτερικών όσο και προς τον υπουργό Αθλητισμού.

Την ίδια στιγμή η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στο Μπριζ, Λιν Ντεπόρτερ, επιβεβαίωσε πως μεινε κόσμος με εισιτήρια εκτός γηπέδου, αλλά τα έριξε… σε άλλο κόσμο του ΠΑΟΚ λέγοντας: «Το γεγονός ότι κάποιο φίλαθλοι με εισιτήρια έπρεπε δυστυχώς να μείνουν εκτός γηπέδου την τελευταία στιγμή, έχει να κάνει αποκλειστικά με συνοπαδούς τους που δεν είχαν εισιτήρια και έκαναν τα πάντα για να μπουν στο γήπεδο πριν ανοίξουν οι πόρτες.

Σε ένα συγκεκριμένο σημείο υπήρχε μεγάλη πίεση στη θύρα των φιλοξενούμενων και ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων σπρωχνόταν, καθιστώντας την κατάσταση με τον στενό διάδρομο εκεί ιδιαίτερα επικίνδυνη, για τους αστυνομικούς, τους συνοδούς και όλους τους οπαδούς».

Παράλληλα ο Δήμαρχος Μπριζ έμεινε... έκπληκτος από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε στην UEFA δεδομένου πως οι ενέργειες της αστυνομίας δεν εμπίπτουν στην ευθύνη της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν νομίζω ότι η αστυνομία μας ενήργησε με ρατσιστικό τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πέντε λόγοι που το "ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς" δεν φαντάζει μια ευχή!