Facebook Pixel Στην... αντεπίθεση οι φίλοι του Ολυμπιακού - "Πέσιμο" στον Τζέκο
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-14 18:35:00

Στην... αντεπίθεση οι φίλοι του Ολυμπιακού - "Πέσιμο" στον Τζέκο μετά το Καραϊσκάκης

Sportdog Team
Στην... αντεπίθεση οι φίλοι του Ολυμπιακού - "Πέσιμο" στον Τζέκο μετά το Καραϊσκάκης

Ο Βόσνιος επιθετικός της Φενέρμπαχτσε ήταν προκλητικός προς τους φίλους του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, με τους πρώτους πάντως να παίρνουν... εκδίκηση.

Φενέρμπαχτσε: Η κόντρα των φίλων του Ολυμπιακού με τον Έντιν Τζέκο δεν σταμάτησε με το σφύριγμα της λήξης, την Πέμπτη το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Συνεχίζεται αλλά στη Google, καθώς εκεί αποφάσισαν να τον «χτυπήσουν» για την κίνησή του να απαντήσει στο γιουχάισμα, φιλώντας το σήμα της Τουρκίας.

Ο Βόσνιος επιθετικός έχει ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο τουριστικό Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, κάτι που δεν άργησε να πέσει στην αντίληψη των Ελλήνων που άρχισαν να το βομβαρδίζουν με αρνητικές κριτικές στο Google Maps.

Είναι χαρακτηριστικό πως χθες το βράδυ, το «Ezza» όπως είναι το όνομά του είχε 4,8 στα 5 αστέρια, ενώ σήμερα το πρωί έχει ήδη φτάσει τα 4,5, με όλες τις τελευταίες να είναι από Έλληνες και να το βαθμολογούν με ένα αστέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν τον βάζει ο Τερίμ για να μην πληρωθεί αυτόματα η ρήτρα - Τέλος Πογέτ, Νο1 ο Σάντος - 12 εκατ. για Κουλιεράκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags