Facebook Pixel Έρχονται υποψιασμένοι οι Βέλγοι! Ατάκες για Τούμπα και ρεβάνς
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 12:06:00

Έρχονται υποψιασμένοι οι Βέλγοι! Ατάκες για Τούμπα και ρεβάνς - "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας"

Sportdog Team
Έρχονται υποψιασμένοι οι Βέλγοι! Ατάκες για Τούμπα και ρεβάνς - "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας"

Η βελγική ομάδα κέρδισε την Αντβέρπ για το πρωτάθλημα και στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς με τον Δικέφαλο του Βορρά ξέροντας τι θα βρουν μπροστά τους.

Μίχαλ Σκόρας: Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Μπριζ μιας και μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ ήρθε και αυτή με την Αντβέρπ για το πρωτάθλημα και στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας τόνισε ότι το παιχνίδι της Τούμπας θα είναι δύσκολο, όμως άπαντες έρχονται με αυτοπεποίθηση. 

«Ήταν ένα καλό ματς από εμάς σήμερα. Η Άντβερπ δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Είναι κάπως το ίδιο συναίσθημα που είχαμε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε και τα καταφέραμε. Το 3-0 είναι ικανοποιητικό. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Ακολουθούν πολλά παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο το ματς στην Ελλάδα, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Μετά από μια δύσκολη περίοδο με αλλαγή προπονητή, πλέον καταλαβαίνουμε τι περιμένει από εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε και να έχουμε πίστη ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο», είπε ο Μίχαλ Σκόρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφώνησε με ΑΕΚ ο Βαρούχας - "Κανένα πέναλτι, γιατί δεν είναι κόκκινη" - "Βρήκε στο χέρι του Γεντβάι αλλά..." (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags