Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας έκανε μία πρώτη προσέγγιση ενόψει του αγώνα με τους Ιταλούς, ο οποίος θα γίνει σε μία εβδομάδα (29/5) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αρχικά σχολίασε ότι κάθε ομάδα, που έχει τρία χρόνια τον ίδιο προπονητή πρέπει να τη σέβεσαι αλλά και να ανησυχείς όταν παίζεις μαζί της.

Ενώ με αφορμή τη media day ενόψει του τελικού που έχουν οι «βιόλα», είπε ότι είναι φανερό από τις δηλώσεις που κάνουν ο προπονητής και οι παίκτες τους, ότι θέλουν να βγάλουν από πάνω τους τις δύο ήττες που είχαν πέρυσι, τόσο στον τελικό του Conference League (1-2 από τη Γουέστ Χαμ) αλλά και Ιταλίας (1-2 από την Ίντερ).

«Στον Ολυμπιακό πρέπει να προετοιμαστούν ανάλογα και να περιμένουν μία πάρα πολύ αποφασιστική και δυνατή αντίπαλο, που δεν θα θέλει με τίποτα να χάσει και τρίτο τελικό μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες!», επισήμανε και πρόσθεσε ότι η Φιορεντίνα σε αυτή τη διετία στο Conference League έχει δείξει, μεταξύ άλλων, ανθεκτικότητα, κάνοντας προκρίσεις στην παράταση τόσο πέρυσι με γκολ στο 129’ κόντρα στη Βασιλεία όσο και φέτος εναντίον της Πλζεν.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr