Ο Παναθηναϊκός έστω και δύσκολα, πέρασε από την Λιβαδειά με 1-0 και ξεκίνησε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα. Η εμφάνιση του, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήταν καλή, ωστόσο αν κοιτάξει κανείς την ενδεκάδα που ξεκίνησε, θα την χαρακτηρίσει και δικαιολογημένη. Άλλωστε, απέναντί του είχε μία εξαιρετική ομάδα, που σίγουρα θα τερματίσει πολύ ψηλά στην βαθμολογία.

Ο Πορτογάλος ωστόσο δεν φοβήθηκε και σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης κόντρα στη Μάλαγα, έκανε επτά αλλαγές!! Πρόθεσή του ήταν να ξεκουράσει παίκτες ενόψει της ρεβάνς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και να προφυλάξει όσους ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς. Ο τεχνικός των “πρασίνων” αποφάσισε να ξεκινήσει σε μία έδρα δύσκολη τον... ξοφλημένο Σεϊταρίδη, που ήταν πολύ καλός, αλλά και τους νέους Πίντο, Μπαρμπαρούση και να αφήσει εκτός τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας του, τον Σισοκό, που μπήκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Φερέιρα έκανε αυτές τις κινήσεις γιατί θέλει να έχει όσο γίνεται πιο έτοιμη την ομάδα του στο ματς της Τρίτης. Άλλωστε, όπως είπε και ο ίδιος, όποιος φοβάται να πάρει ρίσκα, κάθεται σπίτι του”. Ο Πορτογάλος απέδειξε σήμερα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, αφού οι “πράσινοι” ήταν στο -2 λόγω τιμωρίας και δεν είχαν περιθώρια για απώλειες βαθμών, πως δεν φοβάται!

Δεν φοβάται να δώσει ευκαιρίες στους νέους παίκτες που έχει στην διάθεσή του, δεν φοβάται να ξεκουράσει τους βασικούς σε ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν και δεν φοβάται να τα... δώσει όλα για να πετύχει τον μεγάλο στόχο του. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά η πρόκριση του ΠΑΟ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί μετά την ήττα με 2-0 από τη Μάλαγα πολλοί να θεώρησαν πως η πρόκριση χάθηκε, ωστόσο ο Φερέιρα έχει αντίθετη άποψη. Το λέει συνεχώς στους παίκτες του και το πιστεύει. Σήμερα έστειλε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, σε αντιπάλους και φίλους. Πλέον, περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε τι ετοιμάζει ο... παππούς για τους Ισπανούς!