«Δεν είναι εύκολο να εξηγήσει κανείς το τι έφταιξε. Ουσιαστικά όταν ο αγώνας πηγαίνει με αυτόν τον τρόπο είναι δύσκολα να εξηγήσεις», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος.

Για το που κρίθηκε το ματς: «Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ όταν ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε καλύτερα, αλλά μετά το δεύτερο γκολ η ομάδα έχασε την αυτοπεποίθησή της την δομή και τον ρυθμό. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή χωρίς αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας και να δούμε πως θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε.

Ουδείς στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να ξεχάσει τις δυσκολίες που είχαμε και που έχουμε σε πολλές περιπτώσεις. Ήταν στόχος να μπούμε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάτι που έγινε και ο μόνος δρόμος είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, αλλά θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Ενωμένοι και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη».

Για τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις: «Αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε καλή φάση. Πολλά είναι τα προβλήματα, υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά το θέμα είναι πως δεν ήμασταν καλοί και θα πρέπει να βελτιωθούμε».