Αρχικά ο Γιαννακόπουλος δήλωσε κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ: «Ήταν πολύ καλός ο Παναθηναϊκός σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν απόψε, έστω και γι αυτή την ισοπαλία που πήραν, η οποία όμως ήταν κόντρα σε μια από τις καλύτερες αγγλικές ομάδες. Όσο ζω ελπίζω. Θέλω να πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του».
Σχετικά με την υπόθεση Κατσουράνη αλλά και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο, τονίζοντας: «Δεν θέλω να κρίνω κανενός ανθρώπου τις αποφάσεις».
Σχόλιο δέχθηκε να κάνει και ο «Καπετάνιος» Γιώργος Βαρδινογιάννης, τονίζοντας: «Φυσικά και πρέπει να είναι αισιόδοξος ο κόσμος, αν έμπαινε και η τελευταία φάση τότε θα ήμασταν όλοι χαρούμενοι».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο