Facebook Pixel "Γιατί όχι και φέτος το θαύμα;"
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-23 00:45:00

"Γιατί όχι και φέτος το θαύμα;"

"Γιατί όχι και φέτος το θαύμα;"

"Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει θαύματα στην Ευρώπη γιατί όχι να το κάνουμε και φέτος", είπε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Μάριμπορ, ενώ στάθηκε και στο ματς με τον Πλατανιά.
 

"Όταν νικάς είναι πάρα πολύ όμορφο και όταν παίζεις ένα καλό ποδόσφαιρο ακόμα καλύτερα. Όπως έγιναν τα αποτελέσματα ελπίζουμε αλλά το ματς με την Τότεναμ αργεί και θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα του παιχνιδιού στην Αγγλία".

Οι προπονητές όταν έχουν πολλά παιχνίδια η επιλέγουν να κάνουν αλλαγές ή να βάλουν την ίδια ενδεκάδα και να διαχειριστούν στη συνέχεια τους παίκτες τους. Εσείς γιατί επιλέξατε να βάλετε τους ίδιους έντεκα;

"Επέλεξα την ίδια ενδεκάδα λόγω του ότι το πρώτο δείγμα του ματς με τον ΠΑΟΚ έπρεπε να το κρατήσουμε. Για να κάνουμε έτσι το επόμενο βήμα. Αυτός ήταν δεν υπήρχε άλλος λόγος. Θα δούμε αύριο πως θα είναι οι ποδοσφαιριστές, έχουμε ένα πρόβλημα με τον Κουίνσι, θα λείψει και ο Βιτόλο δεν έχουμε όμως την πολυτέλεια να στεκόμαστε στις απουσίες. Έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε και να περάσουμε αυτά που θέλουμε μέσα από τις προπονήσεις".

Έχετε δει σημάδια βελτίωσης στην ομάδα;

"Εγώ βλέπω ότι ανταποκρίθηκαν σε κάποια πράματα και έχουμε σημάδια βελτίωσης στο επιθετικό ποδόσφαιρο, στην κατοχή της μπάλας και στις θέσεις μας".

Μετά το τέλος του αγώνα είχατε ένα τετ α τετ με τον Σισοκό, θέλετε να μας πείτε τι του είπατε, ήταν για τη φάση του πέναλτι;

"Ούτε καν. Εγώ δεν σκέφτηκα αν θα κερδίσουμε το πέναλτι ποιος θα σουτάρει, δεν είχα το χρόνο. Εκείνη τη στιγμή είναι ποιος έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια του. Ο Βιτόλο έχει σκοράρει με πέναλτι αρκετές φορές. Ο Σισοκό ήθελε και αυτός αλλά τη στιγμή που πήρε και πάλι τη δεύτερη πρωτοβουλία ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Το τι είπα με τον Σισοκό το κρατάμε εμείς είναι δικό μας κομμάτι αυτό για την καλή λειτουργία της ομάδας".

Είπατε ότι υπάρχει καιρός μέχρι το ματς με την Τότεναμ, ρεαλιστικά όμως έχει πιθανότητες ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί;

"Όχι εγώ ανήκω στον Παναθηναϊκό και έχουμε μια πολύ μεγάλη ιστορία πολλά καλά αποτελέσματα σε μεγάλες έδρες. Ελπίζουμε όταν φτάσει το παιχνίδι εκείνο να είμαστε έτοιμοι. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει θαύματα στην Ευρώπη γιατί όχι να το κάνουμε και φέτος".

Ο Πλατανιάς έχει νέο προπονητή και είναι καιρό χωρίς νίκη, σκέφτεστε μήπως βρεθείτε εσείς στη θέση που ήσασταν στο ματς με τον ΠΑΟΚ;

"Αν το ήξερα από τώρα θα στεναχωριόμουν. Ελπίζω να είμαστε καλά για την Κυριακή. Στον πάγκο είναι ένας πολύ καλός μου φίλος παλιός συμπαίκτης έχουμε μια φιλία που κρατάει χρόνια θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά και τίποτα άλλο.

Καλή η Ευρώπη αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Τελείωσε το παιχνίδι αυτό και κοιτάμε από σήμερα να βλέπουμε το ματς με τον Πλατανιά με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια συγκέντρωση που έχουμε σαν ομάδα και είναι ένα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε".

Για την απουσία του Βιτόλο στο ματς με τον Πλατανιά έχετε σκεφτεί τον αντικαταστάτη του; "Ναι έχω γιατί δεν μπορώ να μείνω με τις απουσίες αν μείνω εκεί χάνω κάποια άλλα πράγματα. Όποιος και να παίξει νομίζω ότι θα βρούμε τις λύσεις".

Με τον Κουίνσι θα μας πείτε τι έχει;

"Θα τον εξετάσει το ιατρικό επιτελείο και θα δούμε. Σας είπα ότι εγώ φαίνομαι αλλά δίπλα μου υπάρχου αρκετά καλοί επαγγελματίες που κάνουν τη δουλειά τους καλά και θα κάνουν ότι μπορούν για να είναι έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές για την Κυριακή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags