Facebook Pixel Περίπατο στο Μινσκ η Φιορεντίνα
Ποδόσφαιρο
| 2014-10-02 21:51:00

Περίπατο στο Μινσκ η Φιορεντίνα

Περίπατο στο Μινσκ η Φιορεντίνα

Όπως αναμενόταν, η Φιορεντίνα πέρασε εύκολα από την έδρα της Ντιναμό Μινσκ με 3-0 και έκανε το 2x2 στον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Europa League.

Οι «βιόλα» μπήκαν δυνατά από το πρώτο μέρος και έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Μπερναντέστσι και Ακουιλάνι στα πρώτα πέντε λεπτά ενώ στη συνέχεια ο Ίλιτσιτς ανάγκασε τον Ιγκνάτοβιτς να κάνει καλή επέμβαση και να αποσοβήσει το 1-0. Έπειτα, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, με τον Αντάμοβιτς να «τεστάρει» τον Ταταρουσάνου, ο οποίος απομάκρυνε την προσπάθειά του.

Ωστόσο, το γκολ τελικώς ήρθε για τους φιλοξενούμενους, με τον Ακουιλάνι να εκμεταλλεύεται τη λανθασμένη έξοδο του Ιγκνάτοβιτς και με ωραίο σουτ να διαμορφώνει το 1-0 (33'). Η Ντιναμό Μινσκ είχε δύο ευκαιρίες πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου για να ισοφαρίσει, όμως ο πορτιέρο των Ιταλών είπε «όχι» στους Ντιομάντε και Βορόνκοφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φιορεντίνα μπήκε με σκοπό να «καθαρίσει» όσο πιο νωρίς γινόταν το ματς και το έκανε πράξη. Πρώτα, ο Ίλιτσιτς εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία των Λευκορώσων κι «έγραψε» το 2-0 (61') ενώ έξι λεπτά μετά ο Μπερναρντέστσι, έπειτα από καλή προσπάθεια του σκόρερ του δεύτερου τέρματος, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Πηγή: coppa.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags