Στο δημοσίευμα τονίζεται πως οι Ρεν, Λυών και Σοσό έχουν υποκύψει στην πίεση της Τούμπας, ενώ μόνο η Παρί έχει καταφέρει να φέρει αντίσταση.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Αν και η χωρητικότητα μειώθηκε σε 28.703 θέσεις, υπάρχει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Οπως για παράδειγμα έγινε απέναντι στον Ολυμπιακό. Στον ημιτελικό Κυπέλλου, στις 16 Απριλίου, οι φίλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα, αντάξια εκείνης της μεγάλης βραδιάς.
Αυτό το βίντεο δείχνει τον ενθουσιασμό τους κατά την είσοδο των δύο ομάδων στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας με 2-1, κέρδισε με 1-0 στην έδρα του και προκρίθηκε στον τελικό. Αν και η UEFA επιβάλλει αυστηρές ποινές, όπως για παράδειγμα για την χρήση φωτοβολίδων, ο κόσμος του ΠΑΟΚ παραμένει εξαιρετικά εκδηλωτικός στις ευρωπαϊκές συναντήσεις.
Ακούγονται τραγούδια, υπάρχουν σημαίες και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χρησιμοποιούν όλο το φάσμα για να εντυπωσιάσουν την αντίπαλη ομάδα».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο