Facebook Pixel "Να δώσουμε τα πάντα για το νταμπλ"
Ποδόσφαιρο
| 2015-02-27 01:53:00

"Να δώσουμε τα πάντα για το νταμπλ"

"Να δώσουμε τα πάντα για το νταμπλ"

Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού ήταν ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος δεν συμφώνησε πως ήταν κουρασμένοι και έδωσε σύνθημα για την κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου

«Ήταν δύσκολο να προκριθούμε μετά απ’ όσα έγιναν στο Κίεβο. Ήταν μεγάλη πρόκληση. Παίξαμε καλά σήμερα. Μπήκαμε πολύ καλά, αλλά μετά δεν κάναμε αυτά για τα οποία είχαμε προετοιμαστεί. Δεχτήκαμε κι ένα εύκολο γκολ και μετά δυσκόλεψαν τα πράγματα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Προσπαθήσαμε μετά την ισοφάριση, αλλά ξέραμε ότι έπρεπε να νικήσουμε 4-1 για να περάσουμε, και κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με πίστη, αλλά ήρθε η αποβολή και μετά ήταν ακόμα δυσκολότερο».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση: «Όχι, παίζουμε στον Ολυμπιακό και ξέρουμε ότι έχουμε να παίζουμε πολλά παιχνίδια. Δεν ωφελεί να μιλάμε τώρα, ό,τι έγινε, έγινε.

Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα άλλα παιχνίδια. Και οι δύο διοργανώσεις είναι στους στόχους μας και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε και τα δύο τρόπαια. Φυσικά και το πιστεύω, έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα για να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags