Δεν με ενοχλεί το γεγονός ότι η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με το βαρύ 4-1! Εκείνο που με εξοργίζει και μου το θύμισε ο καλός μου φίλος και συνεργάτης Παναγιώτης Παλλαντζάς είναι πως πλέον μοιάζει και είναι αναμενόμενο αυτό που συμβαίνει. Τείνει να γίνει απλά φυσιολογικό.

«Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με τεσσάρα από την Αντερλεχτ» και απλά συνεχίζουμε. Αυτή είναι η λάθος νοοτροπία, τα άσχημα μαντάτα, το κακό νέο που έρχεται και δεν το βλέπουμε. Η Ενωση όντως ηττήθηκε από μία ομάδα καλύτερή της, με πιο δυνατό ρόστερ, αλλά και χειρότερη συγκριτικά με την περσινή σεζόν και την 3άρα που είχε δεχτεί τότε η ομάδα.

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την ΑΕΚ σε αγωνιστικό επίπεδο και ελπίζω έστω και την ύστατη στιγμή να έχουν εμπεδώσει όλοι τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας για την φετινή σεζόν διότι θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα αν έχουμε ψευδαισθήσεις για το μέλλον.

Ευτυχώς τα είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος για να μας λύσει κι εμάς τα χέρια προκειμένου να μην κατηγορούμαστε για εμπάθεια προς πρόσωπα, διοίκηση, προπονητή, ή οποιονδήποτε άλλον μια και πάντα στην ΑΕΚ έχουμε δυστυχώς μάθει να ψάχουμε τους... εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr