Οι περισσότεροι συνάδελφοι που βρέθηκαν το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου πέρσι στην Μαδρίτη και κάλυψαν δημοσιογραφικά την μεγάλη εκείνη επιτυχία του ΑΡΗ και μία από τις μεγαλύτερες του ελληνικού ποδοσφαίρου, σίγουρα κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας προσπάθησαν να μεταφέρουν όλα όσα έζησαν εκεί.

Σε μία βραδιά που ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ελληνική ομάδα νίκησε μέσα στην Ισπανία και μάλιστα απέναντι στην παρέα των Φορλάν και Αγκουέρο. Σε μία βραδιά που φυσικά για πάντα θα συγκαταλέγεται ως μία από τις ιστορικότερες για τον ΑΡΗ και την Ελλάδα.

Δεν θα ξεκινήσω όμως από εκείνο το βράδυ, αλλά από αυτό κόντρα στην Λεβερκούζεν στην Γερμανία. Εκεί ο ΑΡΗΣ έδειξε ότι άξιζε πολλά. Έχασε σωρεία ευκαιριών και μαζί και το παιχνίδι στο 90.

Τότε οι αιώνιοι αντίπαλοι του ΑΡΗ σημείωναν ότι η ομάδα έμεινε εκτός στόχων από το Νοέμβριο και πως στην Μαδρίτη θα δεχτεί 5 γκολ. Στην Ελλάδα η εικόνα δεν ήταν τόσο ενθαρρυντική με ανεξήγητα στραβοπατήματα, αλλά στην Ευρώπη μεταμορφώνονταν.

Στην Μαδρίτη οι οπαδοί του ΑΡΗ κατέβαιναν από τα αεροπλάνα και τα πούλμαν και φώναζαν: ΕΕΕΕ ΟΟΟ ΣΤΗΝ… ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.

Ήξεραν ότι και η ισοπαλία θα θεωρούνταν ένα μικρό θαύμα, αλλά εκείνοι μιλούσαν για διπλό. Πίστευαν στο διπλό.
Ο Κούπερ έλεγε ότι είναι μπάλα, είναι ποδόσφαιρο κι όλα είναι ανοικτά. Οι παίκτες ότι θα κερδίσουν (!) όπως το έκαναν και στο πρώτο παιχνίδι. Όλοι το πίστευαν.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο allaboutaris.com