ΠΑΟΚ: Ως αριστερός μπακ συμμετέχει το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις τού Δικέφαλου ο Κρέσπο, κάτι που δείχνει πολλά για το πώς μπορεί να συνεχίσει μέσα στο επόμενο διάστημα η ομάδα.

 

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι μπορεί ο Kρέσπο να είναι μια πρώτης τάξης λύση ως στόπερ, με μεγάλη καριέρα και θητεία κυρίως στην Ισπανία αλλά και σε Ιταλία και Αγγλία, παρόλα αυτά στα 33-34 του έχει την εμπειρία για να ανταποκριθεί και σε άλλον ρόλο. Μπορεί ίσως όχι με απόλυτη συνέπεια ως σύγχρονος μπακ, δηλαδή να βγαίνει και στην επίθεση, αλλά σίγουρα με αρτιότητα όσον αφορά την αμυντική του παρουσία.

 

Αυτά όσον αφορά τον Κρέσπο, γιατί με δεδομένο ότι όλοι είναι ικανοποιημένοι από τον Σίντκλεϊ στην ομάδα, φαίνεται ότι θα έχουμε μετατόπιση θέσης του Βιεϊρίνια! Γιατί Σίντκλεϊ και Κρέσπο μπορούν να καλύψουν τη θέση για το επόμενο δίμηνο, μέχρι να έρθει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

 

Οπότε προς τα πού θα μετακινηθεί ο Βιεϊρίνια; Η λογική θα ήταν για τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, που πραγματικά ο Δικέφαλος έχει λειψανδρία καθώς ένας παίκτης μπαίνει (πχ. ο Καντουρί) ένας παίκτης βγαίνει (π.χ. Μιτρίτσα) και ένας είναι μόνιμα σκασμένος (π.χ. Μπίσεσβαρ).

 

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι ο Λουτσέσκου θα τον αξιοποιήσει στον ΠΑΟΚ ως δεξιό μπακ. Γιατί ο Τέιλορ αποδεικνύει ότι δεν είναι μπακ, ενώ τον Ροντρίγκο δείχνει να μην τον πιστεύει ο Ρουμάνος - Αν τον πίστευε δεν θα έφερνε τον Τέιλορ στον βαθμό που υπάρχει στην ομάδα και ο Λύρατζης.

 

Να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου; Μπορεί να έχει γραφτεί το όνομα του Μιχαΐλίδη και εκείνο του Τσιγγάρα για ανανέωση στα συμβόλαιά τους, αλλά κρατήστε σε μια άκρη τού μυαλού σας και τον Σβαμπ. Ο Αυστριακός έχει όρο στο συμβόλαιο για αυτόματη ανανέωση με βάση των αριθμών συμμετοχών, αλλά ξεκάθαρα οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να το κάνουν νωρίτερα και, φυσικά, να τον επιβραβεύσουν με καλύτερες αποδοχές.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Σαββίδη με κορυφαία μεταγραφή - Έρχεται 10αρι, αυτός... τελειώνει - Η "μαύρη" λίστα Ραζβάν