Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γκενκ: Σοκ στη Γκενκ πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-05 19:23:00

Σοκ στη Γκενκ πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Σοκ στη Γκενκ πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό!

Ασχημα νέα για τον προπονητή της βέλγικης ομάδας, η οποία θα παραταχθεί αποδυναμωμένη στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Europa League.

Γκενκ - Ολυμπιακός: Ο αρχηγός της Γκενκ, Μπράιαν Χέινεν, τραυματίστηκε σοβαρά και θα απουσιάσει από τις προσεχείς αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος μέσος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον επαναληπτικό με την Σερβέτ, μετά από μαρκάρισμα του Κριβελί και αποχώρησε με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χέινεν ποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει και τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό, για τα προκριματικά του Europa League.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο θα διεξαχθεί στις 10/8 στο Καραϊσκάκη και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στην έδρα της Γκενκ.

Σα να μην... έφταναν τα άσχημα νέα για τη Γκενκ αναφορικά με τον αρχηγό, ήρθε και η ήττα-σοκ από την Έουπεν με 1-0, στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μαρινάκης "βλέπει" κορυφαίο άσο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για μεταγραφή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags