Facebook Pixel Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Το πιστεύει ο Γιοβάνοβιτς: "Μπορούμε την πρόκριση - Από τις καλύτερες στις λίγκες τους Ρεν και Βιγιαρεάλ" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-01 15:11:00

Το πιστεύει ο Γιοβάνοβιτς: "Μπορούμε την πρόκριση - Από τις καλύτερες στις λίγκες τους Ρεν και Βιγιαρεάλ" (Vids)

Sportdog Team
Το πιστεύει ο Γιοβάνοβιτς: "Μπορούμε την πρόκριση - Από τις καλύτερες στις λίγκες τους Ρεν και Βιγιαρεάλ" (Vids)

Το δικό του σχόλιο για την κλήρωση του Τριφυλλιού στο Europa League έκανε ο τεχνικός της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του στην Cosmote TV τόνισε ότι ο όμιλος αποτελεί πρόκληση για τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας ότι ο στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Cosmote TV:

«Είναι μια δύσκολη κλήρωση από την στιγμή που ήμασταν και στο 4ο γκρουπ. Η Ρεν είναι 3-4η ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος, η Βιγιαρεάλ είναι από τις καλύτερες ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος και η Μακάμπι έχει κάνει σπουδαία πορεία. Είναι μια ενδιαφέρουσα κλήρωση, άλλωστε και στα προκριματικά δεν είχαμε εύκολους αντιπάλους.

 

Όταν μπαίνουμε στη διαδικασία ευρωπαϊκών παιχνιδιών πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Όλες οι ομάδες είναι υψηλού επιπέδου. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα που κάθε βαθμός ή βαθμοί παίζουν ρόλο. Αυτό που μπορώ να πω είναι μεγάλες οι προκλήσεις. Έχοντας τις εμπειρίες από το καλοκαίρι αποτελεί μια συνέχεια μιας απαιτητικής χρονιάς. Είναι ένα μεγάλο τσάλεντζ για μας για να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό.

Πρέπει να το βλέπουμε συνολικά. Ανεξαρτήτως των δυσκολιών ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Η πορεία μας στα προκριματικά έχει δείξει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το επίπεδο. Οι ομάδες που έχουμε είναι υψηλού επιπέδου. Είναι ένα στοίχημα για μας και θέλουμε να διεκδικήσουμε το μάξιμουμ. Είτε στην επόμενη φάση. Όταν μπαίνεις στον χορό πρέπει να χορέψεις. Δείξαμε ότι μπορούμε και θέλουμε να τα καταφέρουμε. Αν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως είχαμε στο τελευταίο ματς θα μας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση ώστε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags