Facebook Pixel Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Μαρτίνεθ: "Έξτρα δύναμη από τους οπαδούς μας - Αυτό θα ήθελα για πρώτο ματς" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-01 15:25:00

Μαρτίνεθ: "Έξτρα δύναμη από τους οπαδούς μας - Αυτό θα ήθελα για πρώτο ματς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μαρτίνεθ: "Έξτρα δύναμη από τους οπαδούς μας - Αυτό θα ήθελα για πρώτο ματς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σχόλιο του Ισπανού προπονητή των Πειραιωτών για την κλήρωση στο Europa League.

Το δικό του σχόλιο για την κλήρωση του Ολυμπιακού έκανε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τονίζοντας ότι στόχος είναι η πρόκριση

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων για την κλήρωση του Europa League.

«Δεν υπάρχει καμία επιλογή, έτσι είναι η Ευρώπη, Αυτές οι διοργανώσεις είναι απαιτητικές. Όλοι οι όμιλοι είναι δύσκολοι. Αυτός είναι ο τρόπος να γίνεις καλύτερος, αυτό θέλουμε και εμείς και αυτός είναι ένας καλός τρόπος για εμάς. 

 

Όποτε βάζουμε τη φανέλα μας ο στόχος είναι η νίκη. Τωρα είναι η φάση των ομίλων, στο τέλος θα πάρουμε την θέση που μας αξίζει. Εμπιστευόμαστε την ομάδα μας και έχουμε αυτοπεποίθηση και τώρα αλλά και για το μέλλον. Έχουμε μία διαδικασία που ακολουθούμε και με ποιοτική δουλειά θα κάνουμε κάτι ακόμη καλύτερο. 

Όπως είπαμε εχουμε αυτοπεποίθηση. Συνεχώς θα γινόμαστε καλύτεροι. Κάθε φορά που βάζεις νέο στόχο το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία. Έχουμε πολύ καλή νοοτροπία και πιστεύω έτσι θα συνεχίσουμε. Έχουμε την τύχη να είμαστε ένας σύλλογος που δέχεται τεράστια βοήθεια από τους οπαδούς του. Όλοι γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός διαφέρει σε αυτό, έχουμε μία έξτρα δύναμη στο πλευρό μας, μας κάνουν πολύ δυνατούς και έχουμε σκοπό να το εκμεταλλευτούμε. 

Για πρώτο ματς θα ήθελα κάποιο που θα κερδίζαμε. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν βιαζόμαστε, Οι ομάδες χτίζονται σιγά σιγά».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" ο Πειραιάς για Ποντένσε - Ο επόμενος μετά τον Σολμπάκεν - Τεράστια πρόταση και για φορ 8 εκατ.!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags