Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντάνιελ Ποντένσε: "Βουίζει" ο Πειραιάς για Ποντένσε - Ο επόμενος μετά τον Σολμπάκεν - Τεράστια πρόταση και για φορ 8 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-01 10:00:00

"Βουίζει" ο Πειραιάς για Ποντένσε - Ο επόμενος μετά τον Σολμπάκεν - Τεράστια πρόταση και για φορ 8 εκατ.!

του Παναγιώτη Νικολάου

Πίεση στη Γουλβς που πρέπει πλέον να τον πουλήσει. Πώς προέκυψε το όνομα του Πορτογάλου σταρ στα μεταγραφικά των Πειραιωτών, οι τελευτάιες διαπραγματεύσεις του Αντόνιο Κορδόν και οι κινήσεις που θέλει να ολοκληρώσει τα επόμενα 24ωρα.
 

Συνήθεια έχει γίνει πλέον στον Ολυμπιακό να γίνονται… θρίλερ οι τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου κάθε Αύγουστο. Βέβαια, φέτος οι Πειραιώτες είχαν πλάνο και ο Αντόνιο Κορδόν από την πρώτη μέρα της παρουσίασής του, είχε ενημερώσει ότι δεν θα βιαστεί και ότι θα περιμένει μέχρι και τελευταία ώρα για να φέρει στο Λιμάνι τον παίκτη που θα φέρει.

Προφανώς η τακτική αυτή εμπεριέχει και ρίσκο, καθώς ουδείς είναι σίγουρος πως θα βγει νικητής στις σκληρές διαπραγματεύσεις με ομάδες και μάνατζερ, ώστε να φέρει τους παίκτες που θέλει, στην τιμή που θέλει και με τις χρονικές προθεσμίες να πιέζουν πλέον επικίνδυνα.

Οι Πειραιώτες λοιπόν από την Δευτέρα προσπαθούν να κλείσουν τέσσερις ή και πέντε δυνατές μεταγραφές, καθώς στόχος είναι μέχρι την Κυριακή το βράδυ να υπάρχει συμφωνία με επιθετικό και δύο εξτρέμ, ενώ πάντα ψάχνουν στην αγορά εάν υπάρξει κάποια καλή περίπτωση για χαφ και σέντερ μπακ.

Η πρώτη αποστολή του Κορδόν επετεύχθη, καθώς ο Όλε Σολμπάκεν μπήκε στο αεροπλάνο για Ελλάδα και έρχεται για να δώσει… έξτρα ώθηση στα άκρα. Ο άσος της Ρόμα πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση, ωστόσο δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη στα εξτρέμ. Στο Λιμάνι κάνουν τα πάντα για να φέρουν και δεύτερο παίκτη σε αυτή τη θέση και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι το φαβορί στη σχετική κούρσα.

Ωστόσο, πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες αναφέρουν πως έπεσε ξανά το όνομα του Ντάνιελ Ποντέσε. Ο Πορτογάλος πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Γουλβς, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα η αγγλική ομάδα έψαχνε όλο το καλοκαίρι να τον πουλήσει με κάποιο αξιοσέβαστο ποσό, ώστε να μην τον χάσει ως ελεύθερο σε 10 μήνες. Το ενδιαφέρον της Σέλτικ φαίνεται να κόλλησε στο ποσό που ζήτησε η αγγλική ομάδα, ενώ τα ρεπορτάζ για… μπάσιμο της Μπέτις τα τελευταία 24ωρα, δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο Ποντένσε θα ήταν η… βόμβα του καλοκαιριού, καθώς πρόκειται για μία τρομερή περίπτωση παίκτη, ο οποίος έχει δεθεί με την ομάδα, είναι μόλις 27 χρονών και έχει χρηματιστηριακή αξία στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Προφανώς η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, ωστόσο στο Λιμάνι ψάχτηκαν για να δουν τις πιθανότητες τους και αφήνουν τον χρόνο και τη Γουλβς να αποφασίσει!

Από εκεί και πέρα, ο Κορδόν ασχολείται βάσει του ρεπορτάζ πλέον κυρίως με τον σέντερ φορ, καθώς θέλει να φέρει στην Ελλάδα ένα πολύ δυνατό όνομα. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, αν και η περίπτωση του Γιόβιτς παραμένει ψηλά, αφού η Φιορεντινά δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα να τον δώσει, ενώ και οι ίδιοι δεν είναι… ζεστοί να τον κρατήσουν. Πρόκειται για έναν παίκτη με χρηματιστηριακή αξία στα 8 εκατομμύρια ευρώ και ο οποίος πέρυσι είχε 50 συμμετοχές 13 γκολ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη ο Έσε, φωνές Μαρτίνεθ σε Φορτούνη, Μπιέλ - Εκτός 11αδας top όνομα - Σκάει μεγάλη μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags