Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ έκρινε την ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟ - Αποκάλυψη από Νικολογιάννη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-05 16:05:00

Ο Αϊτόρ έκρινε την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού - Αποκάλυψη από Νικολογιάννη!

Sportdog Team
Ο Αϊτόρ έκρινε την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού - Αποκάλυψη από Νικολογιάννη!

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε σε ποια περίπτωση δεν θα έμενε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας του Παναθηναϊκού ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς και μίλησε για το "βαρύ" πρόγραμμα που ακολουθεί.

Προσέχουν για να… έχουν στον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά στους παραμένοντες ποδοσφαιριστές, με αφορμή τις πολλές και «δυνατές» υποχρεώσεις της ομάδας μετά την επανέναρξη, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι δύο εβδομάδες για να ηρεμήσουμε, γιατί μετά πάμε σε ένα πρόγραμμα βαρύ για όλες τις ελληνικές ομάδες. Πέφτουν τα ντέρμπι συνεχόμενα, αλλά από τη στιγμή που παίζεις στην Ευρώπη πρέπει να το συνηθίσεις αυτό. Όσοι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι εδώ θα ετοιμαστούν για να μπορέσουν να βγάλουν το πρόγραμμα», ανέφερε.

 

Παράλληλα, σχολιάζοντας την ευρωπαϊκή λίστα των Πράσινων, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι… δεν έβγαιναν τα κουκιά να γίνει κάτι διαφορετικό, που ίσως να συνέβαινε αν για παράδειγμα έμενε εκτός για μεγαλύτερο καιρό ο Αϊτόρ.

Ο Νικολογιάννης επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει κάτι μεταγραφικά, αφού δεν υπάρχει κάποια θέση που να θέλει ο Γιοβάνοβιτς παίκτη, ενώ δεν αποχώρησε και κάποιος παίκτης, το οποίο ενδεχομένως να βοηθούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιο "πλούσιος" από πέρυσι ο ΠΑΟ, γιατί δεν βγαίνει στο χορτάρι - Προειδοποιητικό καμπανάκι στα Γιάννινα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags