Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η ατάκα Αθανασίου για τα ματς με Παναιτωλικό και Βιγιαρεάλ - 50.000 και βάλε στο ΟΑΚΑ - "Απίθανο να προλάβει ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-13 14:32:00

Η ατάκα Αθανασίου για τα ματς με Παναιτωλικό και Βιγιαρεάλ - 50.000 και βάλε στο ΟΑΚΑ - "Απίθανο να προλάβει ο..."

Sportdog Team

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε τα "πρέπει" που έχει ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Παναιτωλικό και πρόβλεψε 50.000 κόσμο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ σε αυτό με τη Βιγιαρεάλ.

Το τερπνό μετά του ωφελίμου καλείται να συνδυάσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό, παίρνοντας την νίκη και κάνοντας διαχείριση, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς του Σαββατου, έχουν επιστρέψει όλοι και είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς. Έχει πετάξει αρκετούς βαθμούς στο Αγρίνιο στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός, πρόσφατα όχι και τόσο. Η νίκη είναι μονόδρομος, όταν κανείς πρωταθλητισμό αυτά τα ματς στην επαρχία πρέπει να μπαίνεις, να τα καθαρίζεις και να βάζεις τους τρεις βαθμούς στο σακούλι. Αν μπορείς να κάνεις προς το τέλος ή και ακόμα νωρίτερα και διαχείριση, όπως τώρα για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, ακόμα καλύτερα», σχολίασε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Γεντβάι είναι πάρα πολύ δύσκολο να είναι στην αποστολή του Τριφυλλιού και… απίθανο να τον δούμε στην 11άδα, έχοντας πιθανότητες επιστροφής από το ματς με τη Βιγιαρεάλ και μετά.

Ο Αθανασίου σημείωσε ότι περίπου 25 με 30.000 θέσεις στο ΟΑΚΑ έχουν ήδη «καπαρωθεί» για το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα όπου περιμένει σίγουρα 50.000 φίλους του Παναθηναϊκού και… βλέπουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξανά μεγαλεία ο ΠΑΟ - Το μπάσκετ της ζωής του ο Βιλντόζα - Παρκαρισμένα λεφτά για Μίχαλιουκ ο Γιαννακόπουλος"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags