Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Της... μουρλής στο ΟΑΚΑ με Βιγιαρέαλ - Πάνω από 50.000 οπαδοί - "Σε τρομερή κατάσταση ο Ιωαννίδης"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-18 15:15:00

Της... μουρλής στο ΟΑΚΑ με Βιγιαρέαλ - Πάνω από 50.000 οπαδοί - "Σε τρομερή κατάσταση ο Ιωαννίδης"

Sportdog Team
Της... μουρλής στο ΟΑΚΑ με Βιγιαρέαλ - Πάνω από 50.000 οπαδοί - "Σε τρομερή κατάσταση ο Ιωαννίδης"

Όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης για το εναρκτήριο ματς του Europa League με την ισπανική ομάδα, αλλά και τους Μπερνάρ, Ιωαννίδη.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον απόηχο του 5-0 με τον Παναιτωλικό και ενόψει της Βιγιαρεάλ έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Όσον αφορά στο ματς στο Αγρίνιο, σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός το πέρασε πολύ άνετα. Έχει να κάνει και με την κακή κατάσταση του Παναιτωλικού. Βρήκε τις αδυναμίες του αντιπάλου και τις ξεκλείδωσε ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο ενδιαφέρον ήταν που θα φτάσει το σκορ».

Για τους Μπερνάρ και Ιωαννίδη, είπε: «Είναι πολύ καλύτερος φέτος ο Μπερνάρ. Όταν ήρθε από τη Σαουδική Αραβία χρειαζόταν προσαρμογή, είναι καλύτερο το πρωτάθλημά μας από εκείνο, με διαφορετικούς ρυθμούς. Ανέβηκε ο ανταγωνισμός με τον Τζούριτσιτς, έπαιξε κι αυτό ρόλο. Ο Ιωαννίδης είναι σε τρομερή κατάσταση, έχει φοβερές κινήσεις εκτός περιοχής, περνάει τους αμυντικούς πολύ εύκολα. Στο Αγρίνιο συμμετείχε σε σχεδόν όλα τα γκολ του Παναθηναϊκού».

 

Για τις διαφορές σε σχέση με πέρυσι, επεσήμανε: «Υπάρχει τρομερός πλουραλισμός. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πολλά, όλοι θα παίξουν, ακόμα και όσοι δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα. Παίρνει απ' όλους πράγματα ο Παναθηναϊκός σε σχέση με πέρυσι. Παίζει με την ίδια ενδεκάδα και παίζει καλύτερα. Έχει και πολύ καλό κλίμα, ο Σπόραρ κέρδισε πέναλτι και το έδωσε στον Αϊτόρ γιατί το είχε ανάγκη».

Τέλος, σχολίασε τα εισιτήρια, τονίζοντας πως το ΟΑΚΑ αναμένεται κόντρα στη Βιγιαρεάλ να είναι σχεδόν γεμάτο, με 50 έως 55 χιλιάδες οπαδούς να δίνουν το «παρών» για να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο τι συνέβη σε αυτή την αγωνιστική της Super League - Μόνο ο Παναθηναϊκός έσπασε την... κατάρα! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags