Facebook Pixel ΑΕΚ: Κετσετζόγλου: "Σοκαριστικά… καλή η Μπράιτον - Οι εναλλακτικές λύσεις Αλμέιδα για στόπερ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-19 13:01:00

Κετσετζόγλου: "Σοκαριστικά… καλή η Μπράιτον - Οι εναλλακτικές λύσεις Αλμέιδα για στόπερ"

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Σοκαριστικά… καλή η Μπράιτον - Οι εναλλακτικές λύσεις Αλμέιδα για στόπερ"

Στον τεράστιο βαθμό δυσκολίας του αγώνα στο Μπράιτον και τους παίκτες που υπολογίζει ως "υπηρεσιακούς" στόπερ ο Αλμέιδα, αν προκύψει νέα ανάγκη, αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League και την ιδιαιτερότητα του θέματος των στόπερ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι όπως ήταν αναμενόμενο βάσει… γκαντεμιάς, ο τραυματισμός Βίντα θα στείλει την Ένωση στο Μπράιτον με δυο κεντρικούς αμυντικούς.

Πριν εξηγήσει λοιπόν ότι ο Κάλενς θα κάνει πιο εντατικό πρόγραμμα για να είναι διαθέσιμος στη Λεωφόρο, υπενθύμισε ότι σε ενδεχόμενη ανάγκη την Πέμπτη, οι εναλλακτικές λύσεις Αλμέιδα για στόπερ θα είναι ο Σιμάνσκι (κατά κύριο λόγο) ή ο Μοχαμάντι (σε πιο ειδική κατάσταση).

Αναφερόμενος εξάλλου στο ματς, σημείωσε ότι είναι… σοκαριστικά καλή η εικόνα της αγγλικής ομάδας, ενώ για τον Γκατσίνοβιτς εκτίμησε ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής και για τον Γκαρσία ότι είναι οριακή η συμμετοχή του με Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προσέφερε" τη νίκη ο Μαρτίνεθ, έγινε... Αναστόπουλος ο Ελ Κααμπί - Δεν αντέχει ο Βίντα, ξεζουμισμένος ο Πινέδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags