Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αράο ή Τσέριν για αντί-Βιλένα - Ανοιχτά όλα στην επίθεση - Οι σκέψεις Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-19 14:31:00

Αράο ή Τσέριν για αντί-Βιλένα - Ανοιχτά όλα στην επίθεση - Οι σκέψεις Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Sportdog Team
Αράο ή Τσέριν για αντί-Βιλένα - Ανοιχτά όλα στην επίθεση - Οι σκέψεις Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί στη φάση των ομίλων και τόνισε ότι τρίποντο κόντρα στους Ισπανούς σημαίνει… πρόωρο βήμα πρόκρισης.

Με τα δεδομένα να είναι υπέρ του, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει την Βιγιαρεάλ και να βάλει τις βάσεις για να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβρη, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Όλοι στον Παναθηναϊκό έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην πρεμιέρα με την Βιγιαρεάλ, που είναι ένας αντίπαλος από το ισπανικό πρωτάθλημα και υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση, αλλά αυτή την εποχή δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Άλλαξαν πρόσφατα και προπονητή, έχουν θεματάκια στην άμυνα και αν βάλουμε κάτω την φόρμα, την κατάσταση των δύο ομάδων και το γεμάτο ΟΑΚΑ, διαπιστώνουμε ότι έρχεται σε ένα πολύ καλό τάιμινγκ για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί σε δύο μήνες η Βιγιαρεάλ να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο μεθαύριο είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία, αν βρεθεί σε καλή βραδιά, να ξεκινήσει με το δεξί ο Παναθηναϊκός. Θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα να καπαρώσει τουλάχιστον την τρίτη θέση», είπε μεταξύ άλλων.

 

Μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι και την 11άδα του Τριφυλλιού, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Γεντβάι επέστρεψε αλλά δεν έχει ελπίδες να ξεκινήσει και πως οι Αράο-Τσέριν θα διεκδικήσουν τη θέση του Βιλένα, ενώ άφησε ανοιχτό ποιος εκ των Ιωαννίδη ή Σπόραρ θα είναι ο βασικός σέντερ φορ.

Παράλληλα, ο Αθανασίου επισήμανε ότι ο τρόπος παιχνιδιού της ισπανικής ομάδας του θύμισε αυτόν του Παναθηναϊκού και κατέγραψε κάποιες διαφοροποιήσεις που έχει μετά την αλλαγή προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωση Γιαννακόπουλου με τη μεταγραφή της χρονιάς - "Νίκησε" Ζοτς και Μπάρτσα - Φέρνει και… Μίχαϊλιουκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags