Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σούπερ ανάλυση - Έτσι θα πάρει αποτέλεσμα στη Βιγιαρεάλ ο Παναθηναϊκός - Ποιους θα ξεκινήσει ο Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-19 17:35:00

Σούπερ ανάλυση - Έτσι θα πάρει αποτέλεσμα με Βιγιαρεάλ ο Παναθηναϊκός - Ποιους θα ξεκινήσει ο Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Σούπερ ανάλυση - Έτσι θα πάρει αποτέλεσμα με Βιγιαρεάλ ο Παναθηναϊκός - Ποιους θα ξεκινήσει ο Γιοβάνοβιτς

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βιγιαρεάλ για να νικήσει και εκτίμησε πως η 11άδα με τους Ισπανούς ίσως έχει μόνο μια αλλαγή.

Παναθηναϊκός: Το… τρίπτυχο της επιτυχίας του Παναθηναϊκού στο ματς απέναντι στη Βιγιαρεάλ μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία για τη Βιγιαρεάλ, χωρίς νέα προβλήματα, με τον Γεντβάι να είναι στη διάθεσή του. Έχει κάνει μεγάλη ανάλυση ο Γιοβάνοβιτς στους παίκτες, έχει εικόνα, πήγε και άνθρωπος του να την δει με την Αλμερία. Φυσικά, θα δουν βίντεο και θα τους μεταφέρουν κι άλλα πράγματα αύριο. Όταν χάνει την μπάλα η Βιγιαρεάλ, αφήνει μεγάλους χώρους και μπορείς να της κάνεις φάσεις. Έχει πολύ μεγάλη ποιότητα όμως και μπορεί να καλύψει τις αδυναμίες της. Στόχος του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του. Αν δεχτεί πίεση θα είναι πολύ δύσκολο το έργο του, για αυτό θα χρειαστεί και καλούς χειριστές της μπάλας στην 11άδα. Πιστεύω ότι ευκαιρίες θα βρει, θα πρέπει να είναι αποτελεσματικός και να μην κάνει τα λάθη που έκανε με την Μπράγκα γιατί θα τα πληρώσει. Δεν σκέφτονται τίποτα άλλο στον Παναθηναϊκό, υπάρχει μεγάλη δίψα και δεν έχουν στο μυαλό τους την ΑΕΚ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν θα έχει ιδιαίτερες αλλαγές η 11άδα του «τριφυλλιού», θεωρώντας σίγουρη μόνο του Μλαντένοβιτς αντί του τιμωρημένου Χουάνκαρ και χωρίς να αποκλείσει να μην κάνει άλλη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι θα είναι σχεδόν γεμάτο το ΟΑΚΑ, με περίπου 60.000 φίλους του Παναθηναϊκού να τον στηρίζουν και την εικόνα του γηπέδου είναι όπως με τη Μπράγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν τους νοιάζει τίποτα, θα τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα - Είναι πλέον ανεξέλεγκτοι - Αρρώστια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags