Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέο ρεπορτάζ "Κέτσε" - Τι ισχύει για την κατάσταση Μουκουντί - Οι τρεις εκδοχές για παρτενέρ του Μήτογλου
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-20 12:48:00

Νέο ρεπορτάζ "Κέτσε" - Τι ισχύει για την κατάσταση Μουκουντί - Οι τρεις εκδοχές για παρτενέρ του Μήτογλου

Sportdog Team

Τα δεδομένα όσον αφορά στη λοίμωξη Μουκουντί και τα σενάρια που διαμορφώνει (και) η δική του απουσία για το κέντρο άμυνας της ΑΕΚ στο Μπράιτον παρέθεσε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για το σοβαρό απρόοπτο που προέκυψε με τον Αρόλντ Μουκουντί και τον αντίκτυπό του στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, αναφέρθηκε αρχικά στην κατάσταση του Καμερουνέζου, τονίζοντας ότι είχε συμπτώματα της λοίμωξης από τη μέρα που γύρισε από την Αφρική, αλλά έπαιξε (προς τιμήν του) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σημείωσε λοιπόν ότι έκανε σειρά εξετάσεων, ωστόσο δεν θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες (λόγω και του ιατρικού απόρρητου) και θα χρειαστεί αναμονή για το πότε θα μπορεί να επιστρέψει.

 

Όσο για το πώς θα διαμορφωθεί η άμυνα της ΑΕΚ στο Μπράιτον μετά και τη δική του απουσία, έδωσε τρεις εκδοχές για τον παρτενέρ του σίγουρου Μήτογλου:

Είτε κάποιον εκ των αριστερών μπακ (Χατζισαφί, Μοχαμάντι), είτε τον Σιντιμπέ (που έχει παίξει πολλά ματς στην καριέρα του ως στόπερ), είτε τον Σιμάνσκι (που μπορεί όμως να μείνει στον πάγκο και ως μπαλαντέρ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάρτι" Ολυμπιακού με 72.2 εκατομμύρια - Ένα δικό του καλοκαίρι... όλο το ρόστερ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags