Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Είχε σφαγιαστεί στο Μαδριγάλ ο ΠΑΟ - Τα δύο διλήμματα Γιοβάνοβιτς" - Αυτό συνδέει Μπρινιόλι με Προβεντέλ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-20 13:22:00

"Είχε σφαγιαστεί στο Μαδριγάλ ο ΠΑΟ - Τα δύο διλήμματα Γιοβάνοβιτς" - Αυτό συνδέει Μπρινιόλι με Προβεντέλ!

Sportdog Team
"Είχε σφαγιαστεί στο Μαδριγάλ ο ΠΑΟ - Τα δύο διλήμματα Γιοβάνοβιτς" - Αυτό συνδέει Μπρινιόλι με Προβεντέλ!

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει σωστές αποφάσεις και να προσέξει τις μικρές λεπτομέρειες με τη Βιγιαρεάλ για να ξεκινήσει με νίκη στους ομίλους του Europa.

Τα στοιχεία που θα χαρίσουν στον Παναθηναϊκό τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Βιγιαρεάλ, κάνοντας ειδική μνεία σε καθαρό μυαλό και λεπτομέρειες, υπογράμμισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Όλος ο Παναθηναϊκός κινείται στους ρυθμούς του ματς με την Βιγιαρεάλ, η οποία το 2009 είχε πάρει μια μεγάλη πρόκριση στο ΟΑΚΑ. Βέβαια είχε προηγηθεί ένας σφαγιασμός του Παναθηναϊκού στο Μαδριγάλ. Γυρνώντας στο σήμερα, έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα στο ισπανικό πρωτάθλημα, χωρίς να θέλω να πω ότι μιλάμε για εύκολο ματς και όλα τα… ελληνικά συμπεράσματα. Αυτό είναι ένα από τα σημεία κλειδιά, να έχει τις σωστές αποφάσεις και το καθαρό μυαλό για να παράγει όσες το δυνατόν περισσότερες φάσεις μπορεί. Αν το κάνει και δείξει τη συνέπεια που έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για να ξεκινήσει με τρίποντο.

 

Όπως βλέπουμε τη Βιγιαρεάλ, ο Παναθηναϊκός θα κάνει ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να είναι και προσεκτικός στην άμυνα. Όσο κι αν ακούγεται κλισέ, οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν τα πάντα σε αυτό το επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πλέον 23 ποδοσφαιριστές, αν όχι ισάξιους, με τους αναπληρωματικούς να είναι μόνο ένα κλικ πίσω. Όποιος και αν λείπει, υπάρχει λύση σε κάθε θέση, κάτι που φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να μην έχει τους σούπερ σταρ στην 11άδα, αλλά το σύνολο στον Παναθηναϊκό είναι αυτό που κάνει την διαφορά, όπως και η δουλειά του προπονητή», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την 11άδα των Πράσινων, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι θα την αποτελούν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, μαζί με έναν εκ των Αράο, Τσέριν και Βιλένα -με επικρατέστερους τους δύο πρώτους- και τον Ιωαννίδη ή τον Σπόραρ, πιθανώς τον δεύτερο.

Ο Αθανασίου κατέγραψε και την ιστορία που συνδέει τον Μπρινιόλι με τον Προβεντέλ, αναφέροντας τι του είχε πει ο νυν τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωση Γιαννακόπουλου με τη μεταγραφή της χρονιάς - "Νίκησε" Ζοτς και Μπάρτσα - Φέρνει και… Μίχαϊλιουκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags